Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Recinte Modernista de Sant Pau

Barcelona (Barcelonès)
sant Pau

Lluís Domènech i Montaner, l’arquitecte de l’antic Hospital de Sant Pau, es va inspirar en els hospitals més moderns d’Europa a l’hora de dissenyar-lo i va entendre que la il·luminació natural, l’aire fresc, els espais verds i la bella decoració de les estances incidien favorablement en la recuperació dels pacients. Actualment, aquest espai únic al país ja no té un ús sanitari, sinó que s’ha rehabilitat per poder gaudir de tots els detalls que l’arquitecte va imaginar.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació