Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Tasta les delícies del resturant Sergi de Meià

És una de les referències de la cuina 'slow food' a la ciutat de Barcelona

El restaurant del xef Sergi de Meià porta el seu nom i s’ha convertit en tot un referent dins la ciutat de Barcelona, especialment per la seva filosofia 'slow food'.

Per això, al seu restaurant garanteix una cuina 100% de proximitat, amb productes de temporada que creixen, com a màxim, a 100 km de la ciutat. La seva cuina, desacomplexada, actualitza aquells receptaris de tota la vida. Això ja li ha valgut el premi Km 0 Slow Food. Amb una passió pels productes i la terra que li van transmetre els seus avis, de Vilanova de Meià, el cuiner ha anat desenvolupant un gust especial pels seus plats, que es nota en totes les seves creacions.

El premi que sortege és un àpat per a 2 persones al restaurant Sergi de Meià. El premi està subjecte a la disponibilitat de places de l'establiment i s'ha de gaudir abans del 30 de setembre de 2017.

El concurs més ‘monumental’
Entre el 28 de febrer i el 9 de maig, les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS organitzen el concurs del monument favorit de Catalunya 2017, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. En aquesta segona edició la gran novetat és la crida popular, en què durant dues semanes es podia proposar quasevol monument dels Països Catalans perquè entrés a formar part del concurs.

De totes les propostes, només 20 monuments van passar a la fase classificatòria.

Les fases del concurs
Del 14 al 21 de març es va disputar la fase classificatòria, en què dels 20 monuments, els 12 amb menys vots van quedar eliminats. Entre el 21 de març i el 18 d’abril se celebren els quarts de final en què el primer classificat es batrà en duel amb el vuité, el segon amb el setè i així successivament.

Després, els quatre monuments guanyadors passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i 2 de maig. I, finalment, els dos vencedors participaran en la gran final que s’allargarà fins al 9 de maig.

A partir del 14 de març, pots fer un vot cada hora, després de registrar-te com a usuari del web de DESCOBRIR. En fer-ho, entraràs al sorteig de més de cent premis setmanals!

El seguiment
Al mateix web del monument favorit es pot seguir l’evolució del concurs, però també trobaràs l’última hora de les votacions a Twitter, amb l’etiqueta #MonumentCat. I cada dimarts, a Catalunya Ràdio, al programa 'Estat de Gràcia', farem un seguiment del concurs amb més informació sobre els propis monuments i escoltant les reaccions de tots els participants.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació