Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Sant Pere de Rodes

El Port de la Selva (Alt Empordà)
Sant Pere de Rodes

El monestir de Sant Pere de Rodes, al cap de Creus

Amb el cap de Creus i la Mediterrània al peu, Sant Pere de Rodes s’ha mantingut gairebé intacte al llarg dels segles gràcies al seu aïllament. Més enllà del paisatge privilegiat, el conjunt medieval és especialment excepcional per l'església, aixecada amb un sistema de pilars i dobles columnes que proporciona a la nau una alçada inusual per a l’època romànica. Des de fora, la seva silueta és realment altiva i imponent.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació