Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Vols viure una experiència enoturística al Priorat?

Guanya una nit en un allotjament que tu triïs una visita guiada a un celler

Votant el teu monument favorit i entraràs en el sorteig d’una estada al Priorat, que inclou una nit d’allotjament per a dues persones en habitació doble, amb esmorzar inclòs, i una visita guiada a un celler.

Aquest premi t’ofereix l’oportunitat de viure una experiència única per apropar-te al món del vi, gràcies a l’associació Priorat Enoturisme, formada per petits empresaris i gent del territori. La seva missió és aconseguir, entre tots, un model viable i respectuós de comarca, a tots els nivells i, per això, són membres de Priorat (la plataforma que proposa la Comarca del Priorat com a Patrimoni de la Humanitat) i integrants del Grup de Treball de la CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible).

A més a més, al Priorat, terra de vins i vinyes, pots gaudir de paisatges especials i realitzar activitats de tot tipus, recorrent-lo amb bicicleta, a peu i també amb cotxe, tot descobrint les seves poblacions característiques i el Parc Natural de la Serra de Montsant.

El guanyador podrà triar l'allotjament d’entre els establiments adherits a l'associació Priorat Enoturisme.

Escollir el monument favorit dels catalans
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i el programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

Com funciona el concurs
En aquesta edició entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Per votar, cal ser usuari registrat, i accedir al web del monument favorit. Es pot emetre un vot cada hora i, a més, s’entra al sorteig d’un miler de premis!

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació