Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

5 guies imprescindibles d'excursions en família

Teniu canalla o nebots i voleu que estimin la muntanys com vosaltres? Us oferim un recull de guies d’excursionisme per a tota la família. Una eina imprescindible per iniciar la mainada en la muntanya que us permetrà gaudir amb ells de la natura. I és que, més enllà de caminar, rere cada excursió hi ha vivències que els més petits tardaran a oblidar. Bon viatge!

Rutes amb nens. Pirineu català i Andorra

Rutes amb nens. Pirineu català i Andorra Rutes amb nens. Pirineu català i Andorra
Sens dubte, és una de les guies més completes per gaudir de la natura amb els més petits. El llibre, editat recentment per Xplora, recull un total de 26 rutes a peu pel Pirineu català i Andorra. Les excursions estan pensades perquè els infants gaudeixin de l’entorn i desenvolupin la seva imaginació. De cada excursió s’adjunta un mapa i imatges per no perdre’s cap detall. Els seus autors, Noel Arraiz i Águeda Monfort, us diuen tot el que heu de saber per sortir amb els nens a la muntanya, dels 0 anys en endavant. També hi trobareu moltes curiositats i fitxes amb idees per incentivar el joc a la natura, com per exemple aprendre a conèixer els estels o orientar-se a la muntanya. La guia compta amb informació pràctica: activitats, propostes, parcs d’aventura, museus, enllaços d’interès... Un petit tresor que no pot faltar a la vostra llibreria.

Anem d’excursió per Catalunya: 30 itineraris per a nois i noies

Anem d'excursió per Catalunya: 30 itineraris per a nois i noies Guia Anem d’excursió per Catalunya: 30 itineraris per a nois i noies
És una de les millors guies per iniciar-se en l’excursionisme a Catalunya. Consta de dues parts: en la primera es fa un repàs de la història de l’excursionisme, i en la segona es recullen una trentena d’excursions que el seu autor, Jordi Quera, ha anat publicant a la revista infantil ‘Cavall Fort’ en els darrers 15 anys. Aquestes excursions estan classificades per ordre de dificultat per tal que es puguin realitzar en funció de l’experiència i la preparació de cadascú. És un llibre pràctic i imprescindible per gaudir amb la família de la natura a casa nostra. Com diu l’autor en la introducció: “Comenceu a llegir... perquè ens n’anem d’excursió!”.

Els camins de l’Alba

Els camins de l'Alba Col·lecció de guies Els camins de l'Alba
És una col·lecció de l’Editorial Alpina que conté més d’una vintena de guies de bona part del territori català, des del Pirineu fins als Ports. En cadascuna de les guies trobareu 20 caminades pensades per gaudir de la muntanya, dels millors paisatges i dels indrets més bonics. Són excursions pensades per caminar en sintonia amb la natura. Les rutes transcorren per camins ben fressats, sense dificultats tècniques ni d’orientació. Cada un dels itineraris va acompanyat d’un mapa esquemàtic amb fotografies.

En família i per nens. Excursions d’iniciació a la muntanya

En família i per nens. Excursions d'iniciació a la muntanya Col·lecció de guies En família i per nens. Excursions d’iniciació a la muntanya
Aquesta col•lecció de l’Editorial Piolet consta de quatre guies d’excursions d’iniciació a la muntanya. És una obra que us permetrà conèixer alguns dels racons més bonics i significatius del Pirineu català i andorrà, així com de la Catalunya de Nord. La majoria d’itineraris estan pensats per fer amb nens majors de 10 anys. El seu autor, Carles Gel, és un dels escriptors més prolífics de guies de muntanya de casa nostra.

Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic

Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic
Totes les guies d’aquesta col·lecció de Cossetània Edicions tenen la particularitat que les rutes proposades comencen i acaben en una àrea de pícnic. S’hi recullen un total de 12 itineraris. Són guies fàcils i entenedores amb informació detallada, pensades per fer amb la família. Hi trobareu també consells pràctics per anar d’excursió amb nens, així com un recull de bones pràctiques a la muntanya. Els seus autors són la Barbara Vastenavond i en Rafael Servent.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació