Anuncia't al Descobrir

8 parcs aquàtics de Catalunya

Oi que amb la calor us ve de gust un bon capbussó? Doncs us donem unes idees perquè ho feu, sols o amb els nens

Illa Fantasia: 70.000 metres quadrats per divertir-se

Parc Aquàtic Illa Fantasia Instal·lacions del parc aquàtic Illa FantasiaIlla Fantasia
Amb els seus 70.000 metres quadrats, Illa Fantasia és un dels parcs aquàtics més grans de Catalunya i, també, amb més història, perquè funciona des dels anys 80. El recinte, situat al Maresme, compta amb més de 22 tobogans, 3 macropiscines i una gran zona de pícnic i barbacoa. Entre totes les atraccions que s’hi poden trobar destaca l’aquamania, tres tubs de 15 metres d’alçada amb diverses intensitats, apta només per als més atrevits.

Illa Fantasia. Finca Mas Brassó, s/n. Vilassar de Dalt

Aquopolis Costa Daurada: per als amants del surf

Tobogan del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada Tobogan del parc aquàtic Aquopolis Costa DauradaAquopolis Costa Daurada
Si ets un amant del surf, Aquopolis Costa Daurada és el teu parc! A més, aquest estiu estrena nova atracció, Surf Wimea, en la qual es pot practicar el surf tradicional o modalitats com el 'bodyboard'. A més, aquest parc del Tarragonès compta amb un delfinari per conèixer, a més dels dofins, altres espècies, com els lleons marins. Les atraccions estan pensades per a tota la família, per aquest motiu estan dividides en tres modalitats: les infantils, les moderades i les d’alta emoció.

Aquopolis Costa Daurada. Pg. Pau Casals, 65. La Pineda (Vila-seca)

Aqualeon: un parc aquàtic en plena natura

Parc aquàtic Aqualeon AqualeonParc aquàtic Aqualeon
Situat al Baix Penedès, Aqualeon es caracteritza per ser un parc aquàtic que es troba en plena natura. Les seves 12 atraccions estan envoltades de boscos, prats i uns paisatges privilegiats. Una de les més destacades és el Rapid River, l’atracció de més llargada del parc, que proporciona la sensació d'estar volant sobre l’aigua. Els més petits també podran gaudir de l’aigua a una paradisíaca illa ubicada a la piscina d’onades i a l’anomenat Children’s Paradise, un espai ple de tobogans i rampes.

Aqualeon. Finca Les Basses, s/n. Albinyana

Aquabrava: submergiu-vos en la piscina d'onades més gran d'Europa

Aquabrava La 'Pirate island' d'Aquabrava
El parc aquàtic de l’Alt Empordà Aquabrava destaca per tenir la piscina d’onades més gran d’Europa. Aquesta està situada en una àrea tropical amb palmeres i platges de sorra daurada que traslladen el visitant al Carib. A més, els tobogans, situats sobre d'un petit turonet, permeten contemplar la badia de Roses mentre es gaudeix de les atraccions.

Aquabrava. Ctra. de Roses a Cadaqués, km 0,78. Roses

Caribe Aquatic Park: un paradís tropical al Tarragonès

Caribe Aquatic Park Caribe Aquatic Park de PortAventuraPortAventura
Al costat de PortAventura i FerrariLand, s’hi pot trobar una recreació del paradís tropical plena d’atraccions d’aigua per a totes les edats: el Caribe Aquatic Park. A diferència dels altres, aquest parc disposa de tota una àrea interior que compta amb diversos jocs aquàtics per als més petits, piscines de boles i piscines cobertes per relaxar-se. Ara bé, el tobogan Tifó, de 15 metres d’alçada i amb dos recorreguts per escollir, és una parada obligatòria per als més atrevits.

Caribe Aquatic Park. PortAventura World. Av. Alcalde Pere Molas, s/n. Vila-seca


Water World: hi trobareu l'atracció d'aigua més gran d'Europa

Water World Water World
Situat a Lloret de Mar, Water World compta amb més de 15 atraccions diferents, algunes de les quals són úniques a Europa. Per exemple, la X-Treme Mountain, una muntanya russa aquàtica de més de 350 metres de recorregut, o el Rafting River, l’atracció d’aigua més gran del continent europeu part del recorregut de la qual (més de 200 metres) transcorre a les fosques. A més, el parc consta d'àmplies zones verdes on es pot fer un pícnic i gaudir d’un dia en família.

Water World. Ctra. de Vidreres, km. 1,2. Lloret de Mar

Marineland: parc aquàtic, delfinari i zoo marí

Atraccions del parc aquàtic Marineland MarinelandMarineland
Entre el Maresme i la Costa Brava es troba Marineland, un espai que és més que un parc aquàtic. A més de la zona d'atraccions aquàtiques, el recinte compta amb dos altres espais destacats: el delfinari i el zoo marí, on es poden conèixer dofins, lleons marins i aus exòtiques. En aquest parc aquàtic hi ha atraccions per a totes les edats: per als més intrèpids, com els tobogans Kamikaze o Black Hole, i el Children Paradise, per als petits de casa.

Marineland. Ctra. de Malgrat a Palafolls, s/n. Palafolls

Aquadiver: adrenalina i hidroteràpia al Baix Empordà

Vistes de les atraccions d'Aquadiver AquadiverAquadiver
Aquadiver està situat a la Costa Brava, concretament a Platja d’Aro, i compta amb tot tipus d’atraccions i zones de descans i pícnic per gaudir d’un dia d’estiu. El parc està equipat amb diverses atraccions aquàtiques per a la quitxalla, com el Kids River o la Baby Pool, però també té tobogans per als més valents, com el Kamikaze. A més, s’hi poden trobar piscines d’hidroteràpia per acabar el dia ben descansat.

Aquadiver. Ctra. Circumval·lació, s/n. Castell i Platja d'Aro
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació