Anuncia't al Descobrir

8 parcs aquàtics de Catalunya

Oi que amb la calor us ve de gust un bon capbussó? Doncs us donem unes idees perquè ho feu, sols o amb els nens

Illa Fantasia: 70.000 metres quadrats per divertir-se

Amb els seus 70.000 metres quadrats, Illa Fantasia és un dels parcs aquàtics més grans de Catalunya i, també, amb més història, perquè funciona des dels anys 80. El recinte, situat al Maresme, compta amb més de 22 tobogans, 3 macropiscines i una gran zona de pícnic i barbacoa. Entre totes les atraccions que s’hi poden trobar destaca l’aquamania, tres tubs de 15 metres d’alçada amb diverses intensitats, apta només per als més atrevits.

Illa Fantasia
. Finca Mas Brassó, s/n, 08339 Vilassar de Dalt.
Parc Aquàtic Illa Fantasia Instal·lacions del parc aquàtic Illa FantasiaIlla Fantasia

Aquopolis Costa Daurada: per als amants del surf

Si ets un amant del surf, Aquopolis Costa Daurada és el teu parc! A més, aquest estiu estrena nova atracció, Surf Wimea, en la qual es pot practicar el surf tradicional o modalitats com el 'bodyboard'. A més, aquest parc del Tarragonès compta amb un delfinari per conèixer, a més dels dofins, altres espècies, com els lleons marins. Les atraccions estan pensades per a tota la família, per aquest motiu estan dividides en tres modalitats: les infantils, les moderades i les d’alta emoció.

Aquopolis Costa Daurada. Passeig Pau Casals, 65. 43481. La Pineda (Vila-seca)
Tobogan del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada Tobogan del parc aquàtic Aquopolis Costa DauradaAquopolis Costa Daurada

Aqualeon: un parc aquàtic en plena natura

Situat al Baix Penedès, Aqualeon es caracteritza per ser un parc aquàtic que es troba en plena natura. Les seves 12 atraccions estan envoltades de boscos, prats i uns paisatges privilegiats. Una de les més destacades és el Rapid River, l’atracció de més llargada del parc, que proporciona la sensació d'estar volant sobre l’aigua. Els més petits també podran gaudir de l’aigua a una paradisíaca illa ubicada a la piscina d’onades i a l’anomenat Children’s Paradise, un espai ple de tobogans i rampes.

Aqualeon. Finca Les Basses, s/n. 43716. Albinyana.
Parc aquàtic Aqualeon AqualeonParc aquàtic Aqualeon

Aquabrava: submergiu-vos en la piscina d'onades més gran d'Europa

El parc aquàtic de l’Alt Empordà Aquabrava destaca per tenir la piscina d’onades més gran d’Europa. Aquesta està situada en una àrea tropical amb palmeres i platges de sorra daurada que traslladen el visitant al Carib. A més, els tobogans, situats sobre d'un petit turonet, permeten contemplar la badia de Roses mentre es gaudeix de les atraccions.

Aquabrava. Carretera de Roses a Cadaqués, km 0,78. 17480. Roses.
Aquabrava La 'Pirate island' d'Aquabrava

Caribe Aquatic Park: un paradís tropical al Tarragonès

Al costat de PortAventura i FerrariLand, s’hi pot trobar una recreació del paradís tropical plena d’atraccions d’aigua per a totes les edats: el Caribe Aquatic Park. A diferència dels altres, aquest parc disposa de tota una àrea interior que compta amb diversos jocs aquàtics per als més petits, piscines de boles i piscines cobertes per relaxar-se. Ara bé, el tobogan Tifó, de 15 metres d’alçada i amb dos recorreguts per escollir, és una parada obligatòria per als més atrevits.

Caribe Aquatic Park. PortAventura World. Av. Alcalde Pere Molas, s/n. 43480. Vila-seca.


Caribe Aquatic Park Caribe Aquatic Park de PortAventuraPortAventura

Water World: hi trobareu l'atracció d'aigua més gran d'Europa

Situat a Lloret de Mar, Water World compta amb més de 15 atraccions diferents, algunes de les quals són úniques a Europa. Per exemple, la X-Treme Mountain, una muntanya russa aquàtica de més de 350 metres de recorregut, o el Rafting River, l’atracció d’aigua més gran del continent europeu part del recorregut de la qual (més de 200 metres) transcorre a les fosques. A més, el parc consta d'àmplies zones verdes on es pot fer un pícnic i gaudir d’un dia en família.

Water World. Carretera de Vidreres, km. 1,2. 17310. Lloret de Mar.
Water World Water World

Marineland: parc aquàtic, delfinari i zoo marí

Entre el Maresme i la Costa Brava es troba Marineland, un espai que és més que un parc aquàtic. A més de la zona d'atraccions aquàtiques, el recinte compta amb dos altres espais destacats: el delfinari i el zoo marí, on es poden conèixer dofins, lleons marins i aus exòtiques. En aquest parc aquàtic hi ha atraccions per a totes les edats: per als més intrèpids, com els tobogans Kamikaze o Black Hole, i el Children Paradise, per als petits de casa.

Marineland. Carretera Malgrat a Palafolls, s/n. 08389. Palafolls
Atraccions del parc aquàtic Marineland MarinelandMarineland

Aquadiver: adrenalina i hidroteràpia al Baix Empordà

Aquadiver està situat a la Costa Brava, concretament a Platja d’Aro, i compta amb tot tipus d’atraccions i zones de descans i pícnic per gaudir d’un dia d’estiu. El parc està equipat amb diverses atraccions aquàtiques per a la quitxalla, com el Kids River o la Baby Pool, però també té tobogans per als més valents, com el Kamikaze. A més, s’hi poden trobar piscines d’hidroteràpia per acabar el dia ben descansat.

Aquadiver. Carretera Circumval·lació, s/n. 17250. Castell i Platja d'Aro.
Vistes de les atraccions d'Aquadiver AquadiverAquadiver
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació