Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Gran ressò del monument favorit a la premsa

Nombrosos mitjans de comunicació del país destaquen el resultat del concurs #MonumentCat


 

Després de deu setmanes de concurs, els catalans han decidit que el seu monument favorit és el castell de Cardona. Així ho va anunciar dimarts a la tarda Joan Morales, director del DESCOBRIR, que va fer públic el guanyador al programa 'Estat de Gràcia', de Catalunya Ràdio. El sobre que contenia el desenllaç de la gran final entre el castell de Cardona i el monestir de Santa Maria de Ripoll es va obrir a la Universitat de Girona. Al programa, que trobareu a continuació, es van poder escoltar les demostracions d'alegria dels cardonins en saber que la seva fortificació s'havia convertit en el monument favorit dels catalans.
Poques hores després, molts mitjans de comunicació es van fer ressò del resultat del concurs. Van destacar els més de 540.000 vots que han rebut els diversos candidats i l'augment de les visites als monuments participants durant la Setmana Santa i el pont de l'1 de maig. Alguns d’aquests mitjans són:


#MonumentCat revoluciona les xarxes
La notícia també va fer bullir les xarxes, sobretot Twitter, on nombroses persones i organismes van fer piulades sobre el concurs.Des del Consell Comarcal del Bages asseguraven també estar molt contents del resultat.


Altres institucions i portals de turisme també han mostrat la seva alegria pel guanyador d’enguany.
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 10 de maig poc després de les 18:15h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació