Anuncia't al Descobrir

Ja és al quiosc el tercer número d''Eix'

La revista del Museu de la Ciència i de la Tècnica destaca a la portada la revolució que va significar l'automòbil

'La revolució de l'automòbil. L'enginy que va canviar els paisatges i les vides' és el dossier de portada del tercer número d''Eix', la revista que publica semestralment el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

El tercer número de la publicació, que ja és al quiosc, inclou també una entrevista a Jordi Nadal, el gran estudiós de la història econòmica a Catalunya i Espanya; un recorregut ple de records familiars i personals pel Museu de la Torneria de Torelló de la mà de la productora de cinema Isona Passola, i una ruta pels camins de l'aigua i el ferro del Ripollès, entre altres continguts.

L'objectiu de la revista 'Eix' és presentar el patrimoni industrial del país d’una manera inèdita, amena i rigorosa, a més de donar a conèixer, difondre i proclamar que el patrimoni i la cultura científica, tècnica i industrial del país formen part intrínseca i molt destacada del patrimoni social contemporani.

La revista ‘Eix’ s’elabora amb la col·laboració de Sàpiens Publicacions, i es pot trobar a les llibreries i els museus.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació