Anuncia't al Descobrir

Viu un cap de setmana a pagès!

Del 3 al 5 de juny, agricultors i ramaders obren les portes de les seves explotacions

Vols viure un cap de setmana únic a pagès? Els dies 3, 4 i 5 de juny, 230 pagesos, agricultors, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya organitzaran visites gratuïtes a les seves explotacions durant les jornades Benvinguts a Pagès, que enguany celebren la segona edició.

Més de 250 allotjaments oferiran paquets especials, i uns 170 restaurants serviran el menú Benvinguts a Pagès, amb productes de temporada i de proximitat, perquè tothom pugui gaudir d’una escapada memorable.

L’objectiu és clar: convidar la ciutadania a conèixer i tastar els productes conreats, criats i pescats a casa nostra en cellers, molins d’oli, hortes, cerveseries, formatgeries, granges de vedells, conills o gallines, etc. Tota una experiència que coincideix amb un cap de setmana llarg, en algunes ciutats, ja que el dilluns 5 de juny se celebra la segona Pasqua. L’activitat més esperada són les visites guiades gratuïtes a les explotacions, d’una durada d’entre 30 i 60 minuts.

Més de 500 opcions
A les 230 explotacions agroalimentàries i les 140 activitats del Benvinguts a Pagès d’enguany, s’hi sumen més de 250 allotjaments que han preparat ofertes especials i 170 restaurants que oferiran el menú Benvinguts a Pagès per gaudir del cap de setmana amb la família. Al web de les jornades es pot consultar la informació, horaris, localització i coordenades de totes les cases de pagès que oferiran visites gratuïtes.

Hi ha explotacions arreu del territori català i s’hi podran veure sectors tan diferents com cellers, molins d’oli, cultiu de plantes aromàtiques, horta, fruita, cervesa artesanal, granges de vedells, conills o gallines, famílies dedicades a la pastura, apicultura, formatgeries, pescadors, etc.

Promocions especials per als súpers
Tots els infants i joves que siguin del Club Super3 tindran condicions especials el cap de setmana del Benvinguts a Pagès. Per una banda, tindran un obsequi quan visitin alguna de les explotacions participants, i, per altra banda, podran participar de forma gratuïta en qualsevol activitat complementària. A més, es posarà en marxa un concurs especials per als súpers en què els guanyadors tindran allotjament, àpats i activitats gratuïtes durant tot aquell cap de setmana.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació