Anuncia't al Descobrir

Viu un cap de setmana a pagès!

Del 3 al 5 de juny, agricultors i ramaders obren les portes de les seves explotacions

Vols viure un cap de setmana únic a pagès? Els dies 3, 4 i 5 de juny, 230 pagesos, agricultors, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya organitzaran visites gratuïtes a les seves explotacions durant les jornades Benvinguts a Pagès, que enguany celebren la segona edició.

Més de 250 allotjaments oferiran paquets especials, i uns 170 restaurants serviran el menú Benvinguts a Pagès, amb productes de temporada i de proximitat, perquè tothom pugui gaudir d’una escapada memorable.

L’objectiu és clar: convidar la ciutadania a conèixer i tastar els productes conreats, criats i pescats a casa nostra en cellers, molins d’oli, hortes, cerveseries, formatgeries, granges de vedells, conills o gallines, etc. Tota una experiència que coincideix amb un cap de setmana llarg, en algunes ciutats, ja que el dilluns 5 de juny se celebra la segona Pasqua. L’activitat més esperada són les visites guiades gratuïtes a les explotacions, d’una durada d’entre 30 i 60 minuts.

Més de 500 opcions
A les 230 explotacions agroalimentàries i les 140 activitats del Benvinguts a Pagès d’enguany, s’hi sumen més de 250 allotjaments que han preparat ofertes especials i 170 restaurants que oferiran el menú Benvinguts a Pagès per gaudir del cap de setmana amb la família. Al web de les jornades es pot consultar la informació, horaris, localització i coordenades de totes les cases de pagès que oferiran visites gratuïtes.

Hi ha explotacions arreu del territori català i s’hi podran veure sectors tan diferents com cellers, molins d’oli, cultiu de plantes aromàtiques, horta, fruita, cervesa artesanal, granges de vedells, conills o gallines, famílies dedicades a la pastura, apicultura, formatgeries, pescadors, etc.

Promocions especials per als súpers
Tots els infants i joves que siguin del Club Super3 tindran condicions especials el cap de setmana del Benvinguts a Pagès. Per una banda, tindran un obsequi quan visitin alguna de les explotacions participants, i, per altra banda, podran participar de forma gratuïta en qualsevol activitat complementària. A més, es posarà en marxa un concurs especials per als súpers en què els guanyadors tindran allotjament, àpats i activitats gratuïtes durant tot aquell cap de setmana.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació