Anuncia't al Descobrir

El Bages tindrà una xarxa de més de 1.000 km de senders turístics

Els camins enllacen els 30 municipis de la comarca en 59 itineraris diferents

El Consell Comarcal del Bages impulsa la creació d'una xarxa de camins turístics que enllaçarà els 30 municipis de la comarca. Aquests senders seran aptes per a senderistes i ciclistes, i ara estan en fase de senyalització. En total, aquesta xarxa estarà formada per més de 1.000 km de camins, agrupats en 59 itineraris diferents.

D'aquí a uns mesos, el Bages tindrà una oferta de senderisme i cicloturisme de primer nivell que permetrà recórrer tota la comarca dins una mateixa xarxa de camins i que enllaçarà amb altres senders senyalitzats de les comarques veïnes.

La integració d'altres camins ja implantats
La Xarxa de Camins Turístics del Bages ha estat possible gràcies a la col·laboració entre els municipis, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona, i inclourà GR i altres senders homologats per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Camins Esportius de la Província de Barcelona, camins ramaders i de transhumància i productes turístics ja implantats, com ara el Camí de Sant Jaume, Camí de la Sal, Camí Ignasià, Camí Oliba, Camí del Llobregat, la Sèquia, Ruta dels Maquis, Els 3 Monts, etc.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació