Anuncia't al Descobrir

El Prat de Llobregat estrena Oficina de Turisme a la platja

A Can Camins es donen a conèixer els atractius del territori i la gastronomia local

El creixent interès que desperten la platja del Prat, la gastronomia local i els Espais Naturals del Delta del Llobregat ha impulsat l’Ajuntament a posar en marxa un nou servei d’informació turística. L’Oficina de Can Camins del Prat de Llobregat ha obert les portes amb l’objectiu de donar a conèixer els atractius de la ciutat, el territori i la gastronomia local, amb la carxofa del Prat i el pollastre pota blava com a protagonistes. L’Oficina es troba a la carretera de la Platja.

Cap a la Pineda de Can Camins

La nova Oficina, que obre cada dia, dona servei a un gran nombre de persones que visiten aquest territori, on es poden trobar múltiples opcions d’oci familiar, esportiu i gastronòmic. Des d’aquesta Oficina se centralitzaran les inscripcions per fer visites a diversos espais, entre els quals hi ha la Pineda de Can Camins. Aquesta arbreda de pi pinyer està reconeguda dins la Xarxa Natura 2000 i acull poblacions vegetals molt singulars, com precioses orquídies i algunes espècies rares de fongs.

El mirador de l’Illa
La nova Oficina de Turisme, a més, donarà accés al mirador de l’Illa, el punt d’observació més elevat del litoral, amb una vista privilegiada de tots els elements geogràfics que l’envolten: el mar, la platja, la Pineda de Can Camins, la finca de la Ricarda, les instal·lacions de l’aeroport i les muntanyes properes, des de Sant Ramon fins a Montjuïc.

Amb una extensa xarxa de camins per gaudir amb bicicleta i amb atractius per a l’oci familiar, com el Centre de Recuperació d’Animals Marins, el Centre Municipal de Vela i la rica oferta gastronòmica basada en el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, el Prat es consolida com un dels municipis de l’àrea metropolitana més atractius per gaudir d’aquesta temporada d’estiu.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació