Anuncia't al Descobrir

La Garrotxa acull el primer Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat

Se celebrarà els dies 18 i 19 d'octubre i aplegarà els principals professionals de l'ecoturisme a Catalunya

La Direcció General de Turisme de la Generalitat, a través de la Taula d’Ecoturisme, organitza els propers 18 i 19 d’octubre el primer Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. La cita vol convidar a la reflexió i al treball en xarxa, i coincideix amb l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.

El Centre de Cultura i Natura Can Trona (la Vall d’en Bas, la Garrotxa) acollirà aquest Fòrum, que ja ha obert inscripcions i que preveu aplegar prop de 150 professionals en la seva primera edició.

A través de ponències i taules rodones, professionals i representants institucionals de l’àmbit del turisme i la gestió dels espais naturals oferiran una visió estratègica de la situació i tendències de l’ecoturisme a Catalunya i a Europa.

Col·laboració entre territoris
Per estimular la participació dels assistents es preveuen diverses sessions de treball i debat, on s’avançarà en la definició d’un decàleg de bones pràctiques del sector i l’establiment de nous marcs de col·laboració entre territoris.

El Projecte Tàndem liderarà una d’aquestes sessions, orientada a la definició de solucions empresarials innovadores per contribuir a la conservació de la natura, generant noves oportunitats de negoci. El Fòrum també comptarà amb una altra vessant pràctica, mitjançant les sortides de camp temàtiques per descobrir la Garrotxa.

Iniciatives exemplars
El Fòrum també comptarà amb la intervenció d’empreses, entitats i ens públics que lideren projectes innovadors, per conèixer de prop iniciatives exemplars davant els reptes de l’ecoturisme a Catalunya.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació