Anuncia't al Descobrir

Una nova ruta turística s'endinsa en el barri Gòtic medieval amb realitat virtual

L'itinerari recrea els edificis i la vida als carrers de Barcelona a la segona meitat del segle XIV

La ciutat de Barcelona compta des de fa uns dies amb un nou atractiu turístic: la possibilitat de passejar pels carrers del barri Gòtic tal com eren a l'edat mitjana. Gràcies al dispositiu Past View, format per unes ulleres intel·ligents ('smartglasses') i un dispositiu tàctil, els visitants són transportats a la segona meitat del segle XIV a través de la realitat virtual i augmentada.

És un itinerari turístic de dues hores de durada que passa per la Via Laietana, les places del Rei i de Sant Jaume, la catedral i la basílica de Santa Maria del Mar. També s'hi descobreixen edificis que ja no existeixen actualment, i fa possible viure l'ambient de l'època als carrers —fins i tot es produeixen interaccions amb personatges il·lustres de l'època.

El tiquet per a aquesta nova ruta guiada i virtual es pot adquirir al web o a la taquilla de Past View, ubicada al Palau Dalmases, al carrer de Montcada.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació