Anuncia't al Descobrir

L'Estació Nàutica Costa Daurada presenta una experiència al voltant de la pesca esportiva

Un catàleg recull les tècniques i els tipus de captures que es poden fer durant tot l'any entre el cap de Salou i el delta de l'Ebre

L’Estació Nàutica Costa Daurada acaba de presentar 'Fishing Estació Nàutica', un nou producte turístic relacionat amb el mar i que pretén posar en valor la pesca esportiva.

El projecte ha estat treballat conjuntament per la mateixa Estació Nàutica i les empreses especialitzades en pesca esportiva, que han identificat les diferents tècniques que poden utilitzar-se a la zona, tant al golf de Sant Jordi com també als darrers quilòmetres de l'Ebre. També s’han recollit les diferents espècies que poden capturar-se al llarg de l’any. I tota aquesta informació s’ha recopilat en un catàleg on apareixen un total de deu tècniques diferents i un calendari anual per tipus de captures amb 19 espècies diferents.

L’Estació Nàutica Costa Daurada és el domini nàutic-turístic més gran de Catalunya, amb 90 quilòmetres de litoral. Abasta des del cap de Salou fins a l'illa de Buda, al delta de l’Ebre, un espai de mar conegut com el golf de Sant Jordi, i que es caracteritza per la seva gran diversitat de fons marins i tipus de captures. L’Estació Nàutica està formada per set municipis: Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació