Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

iN MUSEU, la part més desconeguda dels museus

El 2 de desembre, aquests equipaments mostraran espais com els magatzems o els tallers de restauració

T’has preguntat alguna vegada què amaguen els espais dels museus que no són accessibles al gran públic? Gràcies al projecte iN MUSEU podràs satisfer la teva curiositat, perquè podràs accedir a espais als quals només té accés el personal autoritzat d'aquests equipaments culturals. El dia 2 de desembre, de 10 a 19 h, els guies i conservadors, restauradors, documentalistes i altres treballadors mostraran als visitants els espais més desconeguts i amagats dels museus.

El projecte, que neix amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca d’aquests professionals i conèixer de primera mà les seves experiències, permet anar més enllà de les sales d’exposició i descobrir tota la feina que es realitza perquè una obra sigui exposada. Els centres que es podran visitar són els següents:

• Museu d’Història de Barcelona (MUHBA)
• Centre de Col•leccions del MUHBA
• El Born, CCM
• Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
• Museu Frederic Marès
• Museu del Disseny de Barcelona
• Museu Etnològic de Barcelona
• Museu de Cultures del Món
• Castell de Montjuïc
• Laboratori de Natura. Museu de Ciències Naturals de Barcelona
• Museu de la Música

Per participar-hi heu de fer una reserva prèvia a partir del 20 de novembre al web d’iN MUSEU o a les oficines de Tiquet Rambles, al Palau de la Virreina (Rambla, 99).

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació