Anuncia't al Descobrir

Les activitats de divulgació científica s'agrupen en un web

El portal Surt de Recerca per Catalunya és una iniciativa pionera

Vols conèixer els ocells marins del nostre litoral? Vols saber-ho tot sobre el tritó del Montseny, una espècie única al món? La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació posa en marxa el portal Surt de Recerca per Catalunya, que agrupa per primera vegada les activitats de divulgació científica que es fan en centres de recerca i universitats de Catalunya, museus, parcs naturals i fundacions.

A través de l'agenda del web es poden visualitzar les activitats que es fan en els propers dies, el preu de cada una, el tipus de públic a qui van dirigides i com fer-ne la reserva.

La ciència com a activitat de lleure
L'objectiu? Apropar i fer accessible la ciència a tothom, especialment al públic familiar, i despertar futures vocacions científiques entre els més joves. Les activitats que s'hi proposen demostren que el coneixement de la ciència és una activitat de lleure com qualsevol altra. Una activitat que, a més, posa en valor la recerca que es fa al nostre país.

La clau del progrés econòmic i social
El web és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que assumeix el repte d'augmentar l'interès social per la ciència i la tecnologia, i construir una percepció de la recerca científica com a clau i model d'èxit per al progrés econòmic i el benestar de Catalunya.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació