Anuncia't al Descobrir

12 hotels rurals amb spa

Gaudir dels beneficis de l’aigua i relaxar els sentits ve de gust tot l’any. Si vols que la teva escapada inclogui un moment de calma i benestar, consulta aquesta selecció de 12 allotjaments ubicats en plena natura que, a més, disposen d’spa. A banda de desconnectar i gaudir de l’entorn, hi podràs sentir els beneficis de la sauna o del jacuzzi. Una estona de sauna ens ajuda a eliminar toxines i bacteris, millora la termoregulació i augmenta el reg sanguini. El jacuzzi alleuja els dolors musculars i la tensió de les articulacions, millora la circulació i ofereix una sensació de benestar general. No t’ho imaginis i escapa-t’hi.

La Garriga de Castelladral

Aquesta masia d’origen medieval ubicada en un entorn extraordinari convida a reconnectar amb els sons i els ritmes de la natura. A La Garriga de Castelladral pots trobar la calma als boscos que envolten la masia: un balancí penjat dels arbres, bancs amagats entre la vegetació... També pots reservar una visita al petit spa amb jacuzzi, sauna i bany de vapor i, fins i tot, demanar que et facin un massatge. Es pot fer coincidir l’estada amb una de les activitats de ioga que s’hi organitzen de tant en tant.
Petit spa de La Garriga de Castelladral

Hotel Grèvol

Podem somiar que hem volat fins als Alps austríacs i que hem arribat a l’hotel més típic del Tirol. Però som molt més a prop de casa, a Llanars, en plena vall de Camprodon. L’Hotel Grèvol té una zona termal amb sauna i spa que atrau parelles i amants del ‘wellness’. Hi ha clients que hi van expressament per la zona d’aigües, a la qual es pot accedir sense necessitat de reservar habitació. S’hi fan massatges descontracturants, antiestrès i tractaments estacionals com la "castanyoteràpia" als mesos de tardor.
Spa de l'Hotel Grèvol

Casa Anamaria

Sortir al balcó i sentir el cant d’una dotzena d’ocells mentre contemplem un horitzó de camps de cereals. És un dels plaers que experimentes quan t’allotges a Casa Anamaria, un palauet campestre situat a pocs quilòmetres de Banyoles. L’ús de l’spa és exclusiu per habitació (ofereix dolls d’aigua, sauna i dutxa de sensacions) i la carta de tractaments incorpora una trentena de massatges i rituals. A l’habitació, la banyera amb efecte pluja converteix la dutxa en una experiència molt confortable.
Spa de l'hotel Casa Anamaria

Mas Passamaner

No es dorm cada dia en un palauet modernista dissenyat per Domènech i Montaner. Entre Reus i la Selva del Camp hi ha el Mas Passamaner, una casa de camp atribuïda a l’arquitecte i al seu fill. Al voltant de l'edifici hi ha una piscina exterior, un restaurant, un club de pàdel i un petit spa ideal per a una horeta de desconnexió. Inclou una piscina amb cascada, coll de cigne, llits d’hidromassatge i jacuzzi interior, un pediluvi, una sauna, un jacuzzi a l’aire lliure, una cabina de vapor i sales de massatges.
Piscina amb jacuzzi al Mas Passamaner

Masia La Palma

Si vols viure l’Empordà des d’un hotel amb encant, no pots deixar de visitar la Masia La Palma, un mas envoltat de camps de conreu a Espinavessa, entre Figueres i Banyoles. Tasta la seva cuina casolana, que aposta pels productes de la terra. És imprescindible una visita a l’spa, que inclou sauna finlandesa i piscina d’hidromassatge. També pots reservar-hi massatges i tractaments corporals. I, si fa bon temps, un bany a la piscina exterior completarà una estada relaxant.
Spa de la Masia La Palma

Mas Falgarona

A l’Alt Empordà menys turístic, als afores d'Avinyonet de Puigventós, trobem el Mas Falgarona, una masia del segle XVII que ha conservat les àmplies voltes catalanes i les parets gruixudes de pedra. Fa poc que ha incorporat una zona d’spa amb piscina d’hidrojets, sauna finlandesa, sala de massatges i una zona de relaxació. Podem completar l'estada amb un passeig relaxant per l’espai natural de la Garriga d'Empordà.
El nou spa del Mas Falgarona

Hotel La Coma

A l’entrada de Setcases, al Ripollès, s’aixeca l’Hotel La Coma, un allotjament familiar de tres estrelles on no falta cap comoditat: habitacions espaioses, gimnàs, parc infantil a l’exterior, sala de jocs, un bon restaurant on assaborir plats casolans i proximitat a les pistes d’esquí. El seu spa inclou un jacuzzi i una piscina climatitzada amb dolls d’aigua i el poden utilitzar tant els hostes de l’hotel com els visitants de la zona. També et recomanem el seu restaurant.
Petit spa de l'Hotel La Coma

Hotel Urbisol

Al Moianès trobem un restaurant familiar nascut fa gairebé 50 anys, a partir del qual va sorgir un allotjament amb encant: l’hotel Urbisol. Totes les seves habitacions disposen de banyera d’hidromassatge, però val la pena desconnectar al seu modern spa, que inclou sauna, bany de vapor, dutxes de sensacions, jacuzzi, piscina climatitzada amb contracorrent i llit d’aigua amb massatge de bombolles. Pots escollir entre una àmplia oferta de massatges i tractaments.
Vista exterior de l'spa de l'hotel Urbisol

Mas de Torrent

Després d’un viatge per la Toscana i la Provença, la família Figueras va convertir aquesta masia del segle XVIII a Torrent (Baix Empordà) en un hotel rural de luxe. Avui, el Mas de Torrent ofereix deu suites dins l’edifici històric, però també algunes suites amb piscina als jardins de la finca. El MasSPA inclou sauna, hammam, piscina climatitzada, jacuzzi, piscina d'aigua freda, terrassa, zona de relaxació, gimnàs i quatre sales per a tractaments en els seus 600 metres quadrats.
MasSPA, al Mas de Torrent

Hotel Cal Barber

Al centre del poble de Botarell (Baix Camp), en una casa del 1798, l’hotel Cal Barber és un bon exemple de com es pot oferir una estada rural entranyable sense renunciar a petits luxes urbans com els que ofereix el seu spa, d’ús exclusiu per cada parella. Hi ha un jacuzzi, dutxes biotèrmiques, banys de vapor, piscina i una zona per als massatges. Es pot arrodonir la vetllada amb un sopar al seu restaurant Blanc i Negre.
Spa de Cal Barber

Sant Pere del Bosc

El plaer té moltes formes, però sempre es manifesta amb una agradable sensació de benestar. Al Sant Pere del Bosc Hotel & Spa, a Lloret de Mar, és fàcil tenir aquesta sensació. Aquest antic monestir, imponent i envoltat de boscos, va ser rehabilitat per Puig i Cadafalch i avui és un hotel de primera que té el seu spa a les antigues quadres. Pots triar entre massatges de noms inspiradors o submergir-te a la piscina interior, que té l’aire d’uns banys àrabs, i relaxar-t’hi fins a l’hora de sopar. No cal allotjar-se a l’hotel per gaudir-ne.
Spa de l'hotel Sant Pere del Bosc

Hotel Gran Claustre

El nucli antic d’Altafulla és un racó tranquil i agradable de la Costa Daurada on trobem l'hotel Gran Claustre. El que queda del claustre del segle XVIII acull avui una piscina, i allà on abans hi havia cel·les, avui s’obren habitacions. Els massatges amb xocolata i els tractaments d’enoteràpia són algunes de les propostes d’aquest espai, que també ofereix una petita zona d’aigües: piscina amb bancs d’hidromassatge, dolls cervicals, pileta d’aigua freda, sauna, bany de vapor, font de gel, dutxes de sensacions i un servei gratuït d’infusions.
Spa de l'hotel Gran Claustre
Comentaris
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació