Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

El Baix Llobregat aposta pel turisme familiar amb una nova campanya de descomptes

Els cupons permeten gaudir de visites i activitats a preus més reduïts

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita els cupons de descompte per fer escapades en família, que permeten gaudir dels principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus més reduïts.

Els equipaments i museus que estan adherits a la campanya són la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya, el Museu de Sant Boi, les Coves de Montserrat de Collbató, Catalunya en Miniatura i Aventura vertical a Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües, l’Itinerari Jujol de Sant Joan Despí, el Museu de Montserrat i el Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.

En alguns casos els descomptes consisteixen en un 2x1, i en d’altres són descomptes de fins al 50% o l’entrada gratuïta per a la canalla.

Com aconseguir els cupons
Els cupons amb descomptes es poden descarregar al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. També es poden adquirir a les oficines de turisme, allotjaments, restaurants, jugateques, punts d’informació juvenil i als principals atractius turístics del Baix Llobregat.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació