Anuncia't al Descobrir

Un nou disseny per a un nou Petit SÀPIENS

La revista d'història per a nens i nenes a partir de 7 anys es redissenya i es converteix en mensual

Una forma divertida de descobrir la història, l'art, la ciència i la natura. Aquest és l'esperit del PETIT SÀPIENS, la revista d'història per a nens i nenes de 8 a 12 anys que arriba a quiosc amb un disseny renovat i amb una nova periodicitat: a partir d'ara, podreu trobar-la cada mes al vostre quiosc. En aquesta nova etapa, cada número tindrà un tema principal que permetrà conèixer a fons grans moments de la història, amb jocs i recomanacions interactives. En el número que ara és a quiosc, ens llancem a la conquesta de l’espai per descobrir la feina dels astronautes i les seves grans fites, com el primer viatge a l’espai, la història de la gossa Laika o l’arribada de l’home a la Lluna. També ens atrevim a fer-nos preguntes sobre el futur: arribarem a viure a Mart?

Després de viure l’aventura per l’espai, la revista posa els peus a la Terra per viatjar per les set meravelles del món (de les piràmides d’Egipte fins a la Ciutat Prohibida o el Taj Mahal); per descobrir els animals més verinosos del nostre país o per recordar Ermessenda, la dona més poderosa de la nostra història. A més, la publicació s'acompanya de tres còmics: ‘Hora Zero’, amb les aventures d’uns agents que viatgen pel temps per desfer embolics històrics; ‘Bú i Ag’, dos simpàtics nens zombis, i ‘Searching for the oglalas’ (en anglès), protagonitzat per un indi que sempre despista els soldats nord-americans.

Portada del nou Petit Sàpiens

A més, la revista també reservarà espais per parlar de natura (esteu segurs que ho sabeu tot del tomàquet?), ciència, tecnologia i art, i per recomanar les millors activitats culturals per fer amb tota la família. Ja veureu que aprendre mai no havia estat tan divertit!

Com aconseguir la revista

Podeu trobar-la al vostre quiosc o podeu fer-vos-en subscriptors aquí.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació