Anuncia't al Descobrir
ESCAPADES DE SETMANA SANTA
Sis propostes per gaudir del territori aquestes vacances

Un nou disseny per a un nou Petit SÀPIENS

La revista d'història per a nens i nenes a partir de 7 anys es redissenya i es converteix en mensual

Una forma divertida de descobrir la història, l'art, la ciència i la natura. Aquest és l'esperit del PETIT SÀPIENS, la revista d'història per a nens i nenes de 8 a 12 anys que arriba a quiosc amb un disseny renovat i amb una nova periodicitat: a partir d'ara, podreu trobar-la cada mes al vostre quiosc. En aquesta nova etapa, cada número tindrà un tema principal que permetrà conèixer a fons grans moments de la història, amb jocs i recomanacions interactives. En el número que ara és a quiosc, ens llancem a la conquesta de l’espai per descobrir la feina dels astronautes i les seves grans fites, com el primer viatge a l’espai, la història de la gossa Laika o l’arribada de l’home a la Lluna. També ens atrevim a fer-nos preguntes sobre el futur: arribarem a viure a Mart?

Després de viure l’aventura per l’espai, la revista posa els peus a la Terra per viatjar per les set meravelles del món (de les piràmides d’Egipte fins a la Ciutat Prohibida o el Taj Mahal); per descobrir els animals més verinosos del nostre país o per recordar Ermessenda, la dona més poderosa de la nostra història. A més, la publicació s'acompanya de tres còmics: ‘Hora Zero’, amb les aventures d’uns agents que viatgen pel temps per desfer embolics històrics; ‘Bú i Ag’, dos simpàtics nens zombis, i ‘Searching for the oglalas’ (en anglès), protagonitzat per un indi que sempre despista els soldats nord-americans.

Portada del nou Petit Sàpiens

A més, la revista també reservarà espais per parlar de natura (esteu segurs que ho sabeu tot del tomàquet?), ciència, tecnologia i art, i per recomanar les millors activitats culturals per fer amb tota la família. Ja veureu que aprendre mai no havia estat tan divertit!

Com aconseguir la revista

Podeu trobar-la al vostre quiosc o podeu fer-vos-en subscriptors aquí.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació