Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

'El grúfal' torna al cinema parlant en català

La misteriosa criatura pren vida a la gran pantalla a partir del 9 de març

El divendres 9 de març s'estrena en català ‘El grúfal’, el curtmetratge basat en l'obra més popular de l'escriptora anglesa Julia Donaldson, 'The Gruffalo', un clàssic de la literatura infantil que es va convertir en un èxit de vendes poc després d'haver-se publicat. 

El film, que recrea fidelment les il·lustracions del conte original, explica la història d’un ratolí que s’inventa l’existència d’una temible criatura amb l'objectiu d'espantar una guineu, un mussol i una serp que se’l volen cruspir. El que no s’espera el petit protagonista és que el seu no és un personatge il·lusori: existeix i no és tan fer com l’imaginava.

'La grufaleta', la filla de la criatura entra en escena

Després d''El grúfal', els espectadors podran veure 'La grufaleta', un altre curt animat basat en una altra història de Donaldson en què entra en acció la filla de la criatura.

La producció de Rita & Luca Films ha estat nominada a diferents premis, entre ells a l'Oscar al millor curt d'animació l'any 2010. De tots ells es va emportar guardons a certàmens com el Festival Internacional de Cinema Infantil de Chicago o al Festival Internacional de Cinema de Toronto.

Ara, després d'uns anys de la seva estrena en castellà, es pot veure en català a les següents sales de cinema de Catalunya:
  • Cinemes Verdi Barcelona
  • Cinemes Girona Barcelona
  • Zumzeig Cine Cooperativa Barcelona
  • Full HD Cornellà
  • Cinema Truffaut Girona
  • Rambla de l’Art Cambrils

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació