Anuncia't al Descobrir

Ja estan obertes les inscripcions per a les colònies d'estiu de la Fundació Pere Tarrés

Les sol·licituds que es formalitzin abans del 3 d'abril tenen descompte

La Fundació Pere Tarrés ja ha obert el període d'inscripció per a les activitats d'estiu. Les famílies que ho desitgin ja poden inscriure els seus fills i filles a les colònies a través del web de la Fundació. Si es fan les inscripcions abans del 3 d'abril, hi ha un 10% de descompte en algunes de les activitats.

Amb el lema 'L'estiu. Vacances per créixer', la Fundació i els seus centres d’esplai federats han preparat més de 450 activitats perquè infants i joves gaudeixin d’un temps de lleure de qualitat i sigui més fàcil conciliar la vida familiar i laboral.

Habilitats socials i lideratge
La principal novetat d’enguany són les colònies d'habilitats socials i lideratge. Durant una setmana, els participants treballaran l’autoconeixement i la intel·ligència emocional a través del treball en equip i el contacte amb la natura.

Per als infants amb vocacions artístiques, la Fundació Pere Tarrés organitza també aquest any les colònies de màgia, música, teatre i ball. En les colònies de màgia, que són una novetat d'enguany, els participants gaudiran de quatre classes magistrals a càrrec d’un mag professional. Les colònies de música (per a nivell bàsic i avançat) es realitzaran en col·laboració amb l'Escola de Música i Conservatori Professional (CEM).

Degut a l'èxit d’anys anteriors, tornen les colònies de disseny de moda i les de cuina, així com les de robòtica i disseny de videojocs.

60è aniversari
Enguany, la Fundació Pere Tarrés celebra el 60è aniversari de l’inici de la seva activitat. Des de les primeres colònies d’estiu que es van fer al voltant de les parròquies en la dècada de 1950 fins a l’actualitat, la figura del monitor i la monitora ha estat un element clau. La relació que es crea entre els nens i les nenes que participen en les activitats esdevé tan estreta que es creen vincles forts, convertint els monitors en agents de transformació social i d’inclusió social.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació