Anuncia't al Descobrir

Torroella de Montgrí i l'Estartit és la segona millor destinació sostenible del món

El municipi empordanès rep el prestigiós guardó que concedeix l'organització internacional Green Destinations

Torroella de Montgrí, l'Estartit i les illes Medes ha estat escollida com la segona millor destinació sostenible del món en la categoria de Terra dels premis World's Best Sustainable Destinations, uns guardons molts prestigiosos que concedeix l'organització internacional Green Destinations. La destinació guanyadora en aquesta categoria ha estat Bhutan, un petit país de l'Àsia meridional, i la tercera classificada ha estat Reykjanes, una península de la costa sud-oest d'Islàndia.

Contra la degradació mediambiental
Els finalistes van ser seleccionats d'entre les 100 destinacions més sostenibles del 2017, a partir d'un llistat elaborat per un jurat format per 12 organitzacions internacionals. Torroella de Montgrí, l'Estartit i les illes Medes competia en la categoria de Terra, que reconeix les destinacions que combaten el canvi climàtic i la degradació mediambiental.

Un reconeixement a l'aposta per la sostenibilitat
Sandra Pibernat, regidora de Destinació Turística de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit, ha explicat que el premi és un reconeixement a l'aposta per la sostenibilitat que impulsa el municipi, tant des del sector públic com el privat. Pibernat també ha destacat la importància que té el guardó pel que fa a la promoció exterior i a la millora de la imatge de marca de la destinació.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació