Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Blaumar Hotel: la mar de Salou a la finestra!

Aquest magnífic hotel és l'únic de Salou que es troba a primera línia de mar

Blaumar Hotel, l'únic de Salou situat al passeig marítim, estrena aquest any les noves habitacions Suite Mediterrània, que consten d'un sol espai molt diàfan, que inclou vestidor, bany i una gran terrassa exterior.
 
Blaumar Hotel és un hotel 4 estrelles i un establiment destinat des del seu inici al públic familiar que basa la seva oferta en tres pilars fonamentals: confort, disseny i diversió per a totes les edats. Totes les habitacions estan equipades per proporcionar el millor descans i cobrir les necessitats de nens i nadons.

Situat davant del passeig marítim (passeig de Jaume I) i la platja de Llevant, Blaumar Hotel és l'únic de Salou que gaudeix d'aquest luxe. Situat a la zona residencial de la capital de la Costa Daurada, l'hotel compta amb vistes al mar i accés ràpid i còmode a les platges del municipi.
 
Benestar i bona gastronomia
Blaumar disposa també d'una zona de 'spa', amb una extensa carta de serveis estètics i de benestar, i una zona de fitness, per relaxar-se i escapar de la rutina.
 
Blaumar Hotel disposa de dos restaurants: el bufet i el restaurant a la carta Arena, on es poden degustar algunes de les excel·lències gastronòmiques de la Costa Daurada. 

Dues nit d'allotjament davant del mar!
El premi del Blaumar Hotel que sortegem inclou 2 nits d'allotjament per a dues persones, en habitació doble. El premi està subjecte a la disponibilitat de places de l'hotel i es pot gaudir fins al 31 de desembre del 2018, excepte de l'1 de juny al 30 de setembre.

Escollir el monument favorit dels catalans
La revista DESCOBRIR, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i de Catalunya Ràdio, organitza el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya per tercer any consecutiu. Després de dues exitoses edicions, en què sortiren guanyadors el Turó de la Seu Vella (2016) i el castell de Cardona (2017), aquest 2018 el concurs arriba novetats.

Com funciona el concurs
En el concurs, que té lloc del 5 d'abril al 10 de maig, hi participen 12 monuments (2 escollits per votació popular i 10 escollits per una comissió d'experts). S'estructura en 5 fases:

  • Fase 1 (del 5 a l'11 d'abril). Tothom qui ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs a través del web. Els dos més votats d'entre tots els proposats passaran a formar part de la llista de monuments finalistes. Els altres 10 els escollirà una comissió d'experts.
  • Fase 2 (del 12 al 19 d'abril). Haureu de dir quin dels 12 monuments us agrada més. Es classificaran els quatre més votats.
  • Fase 3 (del 19 al 26 d'abril). Primera semifinal. S'enfronten el primer i el quart monuments classificats.
  • Fase 4 (del 26 d'abril al 3 de maig). Segona semifinal. S'enfronten el segon i el tercer monuments classificats.
  • Fase 5 (del 3 al 10 de maig). La gran final. S'enfronten els dos monuments classificats en les semifinals.
Per votar i optar als premis que sortegem cada setmana, cal ser usuari registrat (si ja teniu un compte, no cal que us en creeu un de nou). Podeu emetre un vot cada hora.

La gran novetat del 2018: el 'trivia' del monument favorit
Aquest 2018 buscarem la persona que més en sap sobre el patrimoni del nostre país. Com ho farem? Doncs amb un 'trivia' en què apareixeran preguntes sobre el conjunt patrimonial català de diferents dificultats. Caldrà respondre'n tantes com es pugui en tres minuts. El premi per al guanyador/a és una nit exclusiva al jaciment d'Empúries i un sopar de luxe a un restaurant proper al jaciment. El 'trivia' començarà el 13 d'abril.

Seguiu-nos a les xarxes i a Catalunya Ràdio
Com en les altres edicions, cada dijous Joan Morales serà al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. A partir de les 18 h, el director del DESCOBRIR explicarà en directe les novetats del concurs i revelarà els monuments guanyadors de cada fase.

Com sempre, podreu saber les novetats del concurs a Twitter, Facebook i Instagram amb el 'hashtag' #monumentCat. Tot i que el concurs serà present a totes les xarxes del DESCOBRIR, el gran protagonista del concurs serà Twitter.Escollir el monument favorit dels catalans.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació