Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Cap de setmana magnífic a L'Arassa

Guanya una estada per a 10 persones en aquesta casa rural espectacular de Rocafort de Queralt

L'Arassa és el lloc ideal per passar uns dies en bona companyia i desconnectar de la rutina. A més d’estar envoltada d’un paisatge pel qual és una delícia passejar-hi, l’allotjament compta amb comoditats que satisfaran fins i tot els més exigents. Un bany relaxant a la piscina, un bon aperitiu en una de les seves dues terrasses o una ronda de futbolí per veure qui paga el proper vermut són només algunes de les coses que hi podeu fer durant l'estada. Les hores entre les parets d’aquesta casa rural passen més ràpid del que un voldria!

Ubicada a Rocafort de Queralt, L’Arassa és una molt bona destinació per a famílies i grups d’amics a la recerca de tranquil·litat i comoditat. I, alhora, permet gaudir dels atractius turístics de la Conca de Barberà i la Segarra, com ara la Ruta del Cister, excursions amb burricleta (bicicleta elèctrica rural) o experiències gastronòmiques i enològiques singulars. 

Amb cinc habitacions, consta de quatre dormitoris equipats amb un llit de matrimoni i un d’individual i un dormitori amb dos llists individuals. Cada habitació té lavabo i televisor.

Dues nits d'allotjament per a 10 persones
El premi que sortegem inclou dues nits d'allotjament per a 10 persones. El premi, que està subjecte a la disponibilitat de places de l'allotjament, es pot gaudir fins al 31 de desembre del 2018, excepte ponts, festius i temporada alta.

Escollir el monument favorit dels catalans
La revista DESCOBRIR, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i de Catalunya Ràdio, organitza el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya per tercer any consecutiu. Després de dues exitoses edicions, en què sortiren guanyadors el Turó de la Seu Vella (2016) i el castell de Cardona (2017), aquest 2018 el concurs arriba amb novetats.

Com funciona el concurs
En el concurs, que té lloc del 5 d'abril al 10 de maig, hi participen 12 monuments (2 escollits per votació popular i 10 escollits per una comissió d'experts). S'estructura en 5 fases:

  • Fase 1 (del 5 a l'11 d'abril). Tothom qui ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs a través del web. Els dos més votats d'entre tots els proposats passaran a formar part de la llista de monuments finalistes. Els altres 10 els escollirà una comissió d'experts.
  • Fase 2 (del 12 al 19 d'abril). Haureu de dir quin dels 12 monuments us agrada més. Es classificaran els quatre més votats.
  • Fase 3 (del 19 al 26 d'abril). Primera semifinal. S'enfronten el primer i el quart monuments classificats.
  • Fase 4 (del 26 d'abril al 3 de maig). Segona semifinal. S'enfronten el segon i el tercer monuments classificats.
  • Fase 5 (del 3 al 10 de maig). La gran final. S'enfronten els dos monuments classificats en les semifinals.
Per votar i optar als premis que sortegem cada setmana, cal ser usuari registrat (si ja teniu un compte, no cal que us en creeu un de nou). Podeu emetre un vot cada hora.

La gran novetat del 2018: el 'trivia' del monument favorit

Aquest 2018 buscarem la persona que més en sap sobre el patrimoni del nostre país. Com ho farem? Doncs amb un 'trivia' en què apareixeran preguntes sobre el conjunt patrimonial català de diferents dificultats. Caldrà respondre'n tantes com sigui possible en tres minuts. El premi per al guanyador/a és una nit exclusiva al jaciment d'Empúries i un sopar de luxe a un restaurant proper al jaciment. Comenceu a estudiar, perquè aquest 'trivia' comença el 13 d'abril.

Seguiu-nos a les xarxes i a Catalunya Ràdio
Com en les altres edicions, cada dijous Joan Morales serà al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. A partir de les 18 h, el director del DESCOBRIR explicarà en directe les novetats del concurs i revelarà els monuments guanyadors de cada fase.

Com sempre, podreu saber les novetats del concurs a Twitter, Facebook i Instagram amb el 'hashtag' #monumentCat. Tot i que el concurs serà present a totes les xarxes del DESCOBRIR, el gran protagonista del concurs serà Twitter.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació