Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Descobriu el restaurant del Millor Cuiner de l'Any 2017

Gaudiu de la cuina de proximitat del xef Albert Mendiola al restaurant Marimorena

Els seus ingredients de proximitat i les distincions del xef Albert Mendiola, com premi Cuiner de l’Any 2017 al Fòrum Gastronòmic de Girona, fan del restaurant Marimorena la sensació actual de l’escena gastronòmica de Sant Boi de Llobregat. Si participeu en el concurs del monument favorit, podreu descobrir la cuina d’Albert Mendiola, qui recentment també ha estat distingit amb la preuada Carxofa d’Or 2018, una mostra més del seu respecte pel producte de km 0.

El restaurant Marimorena acumula més de dos anys de recorregut al municipi del Baix Llobregat, amb una clientela fidel que s’ha ampliat des del passat novembre, quan Mendiola fou reconegut com a Cuiner de l’Any. Aquí hi trobareu productes provinents del mateix Sant Boi, com els ous de corral i la carn que el mateix Albert Mendiola tria en aquesta personal i ferma aposta pels aliments de proximitat. Descobriu el millor de la cuina catalana al restaurant Marimorena amb el plat favorit.


Escollir el monument favorit dels catalans
La revista DESCOBRIR, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i de Catalunya Ràdio, organitza el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya per tercer any consecutiu. Després de dues exitoses edicions, en què sortiren guanyadors el Turó de la Seu Vella (2016) i el castell de Cardona (2017), aquest 2018 el concurs arriba amb novetats.

Com funciona el concurs
Per votar i optar als premis que sortegem cada setmana, cal ser usuari registrat (si ja teniu un compte, no cal que us en creeu un de nou). Podeu emetre un vot cada hora.

La gran novetat del 2018: el 'trivia' del monument favorit
Aquest 2018 buscarem la persona que més en sap sobre el patrimoni del nostre país. Com ho farem? Doncs amb un 'trivia' en què apareixeran preguntes sobre el conjunt patrimonial català de diferents dificultats. Caldrà respondre'n tantes com es pugui en tres minuts. El premi per al guanyador/a és una nit exclusiva al jaciment d'Empúries i un sopar de luxe a un restaurant proper al jaciment. El 'trivia' comença el 13 d'abril.

Seguiu-nos a les xarxes i a Catalunya Ràdio
Com en les altres edicions, cada dijous Joan Morales serà al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. A partir de les 18 h, el director del DESCOBRIR explicarà en directe les novetats del concurs i revelarà els monuments guanyadors de cada fase.

Com sempre, podreu saber les novetats del concurs a Twitter, Facebook i Instagram amb el 'hashtag' #monumentCat. Tot i que el concurs serà present a totes les xarxes del DESCOBRIR, el gran protagonista del concurs serà Twitter.Escollir el monument favorit dels catalans.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació