Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Un àpat amb vistes al monestir de Sant Pere de Rodes

Gaudeix d'una visita al conjunt monumental empordanès que acaba amb un àpat al seu restaurant

Us imagineu gaudir d’un àpat en un escenari amb tanta història com el monestir de Sant Pere de Rodes? Amb aquest premi podreu fer-ho realitat, ja que inclou una visita al conjunt monumental i un àpat per a dues persones al seu restaurant, que s’ha consolidat al llarg dels anys per la seva magnífica vista sobre el cap de Creus i per la seva cuina de mercat.

Amb aquest premi, que conjuga com pocs patrimoni i gastronomia, teniu l'oportunitat de visitar aquest impressionant conjunt medieval que durant quatre segles fou el principal centre espiritual del comtat d’Empúries. La seva esplendor encara és vigent, i mentre es gaudeix d’un àpat al seu restaurant és fàcil imaginar-se el domini que exercí Sant Pere de Rodes al territori que s’estén davant els ulls. Una experiència única per gaudir del patrimoni català d’una manera diferent.


Escollir el monument favorit dels catalans
La revista DESCOBRIR, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i de Catalunya Ràdio, organitza el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya per tercer any consecutiu. Després de dues exitoses edicions, en què sortiren guanyadors el Turó de la Seu Vella (2016) i el castell de Cardona (2017), aquest 2018 el concurs arriba amb novetats.

Com funciona el concurs
Per votar i optar als premis que sortegem cada setmana, cal ser usuari registrat (si ja teniu un compte, no cal que us en creeu un de nou). Podeu emetre un vot cada hora.

La gran novetat del 2018: el 'trivia' del monument favorit
Aquest 2018 buscarem la persona que més en sap sobre el patrimoni del nostre país. Com ho farem? Doncs amb un 'trivia' en què apareixeran preguntes sobre el conjunt patrimonial català de diferents dificultats. Caldrà respondre'n tantes com es pugui en tres minuts. El premi per al guanyador/a és una nit exclusiva al jaciment d'Empúries i un sopar de luxe a un restaurant proper al jaciment. El 'trivia' comença el 13 d'abril.

Seguiu-nos a les xarxes i a Catalunya Ràdio
Com en les altres edicions, cada dijous Joan Morales serà al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. A partir de les 18 h, el director del DESCOBRIR explicarà en directe les novetats del concurs i revelarà els monuments guanyadors de cada fase.

Com sempre, podreu saber les novetats del concurs a Twitter, Facebook i Instagram amb el 'hashtag' #monumentCat. Tot i que el concurs serà present a totes les xarxes del DESCOBRIR, el gran protagonista del concurs serà Twitter.Escollir el monument favorit dels catalans.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació