Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Una estada artística i de luxe al Mas Renart

Gaudeix d’una experiència única a una masia del segle XVII situada a la falda de l’Albera

Història, art contemporani i natura. Aquests són els ingredientes de l’exclusiu còctel que ofereix Mas Renart, el projecte vital de l’artista Elke Embo als afores de Mollet de Peralada, a l’Alt Empordà. En una antiga masia del segle XVII ara trobem aquest singular hotel que ofereix una experiència única.

Les habitacions conserven la pedra del segle XVII i estan decorades amb creacions de ferro de l'escultora. A la 'Pere Dot' podeu veure una espectacular volta del 1686! 

A més, t’imagines dormir sota els estels? Al Mas Renart també ho pots fer, a la cambra Rosa Còsmica, on el capçal de llit es converteix en un planetari en què es dibuixen amb llums LED la Via Làctia i algunes constel·lacions.

Una nit d'allotjament amb esmorzar per a dues persones
El premi, per a 2 persones, inclou una nit d'allotjament en habitació doble i l'esmorzar. El premi, vàlid fins al 31 de desembre del 2018, s'ha de gaudir de diumenge a dijous. En queden exclosos els ponts, els festius i el període del 21 de juliol al 21 d'agost. Si el guanyador vol quedar-se una segona nit, gaudirà d'un descompte del 10% del preu habitual de l’habitació.


Escollir el monument favorit de Catalunya
La revista DESCOBRIR, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i de Catalunya Ràdio, organitza la tercera edició del concurs per escollir el monument favorit de Catalunya.

Com funciona el concurs
Al concurs, que té lloc fins al 10 de maig, hi participen 12 monuments (2 escollits per votació popular i 10 escollits per una comissió d'experts). S'estructura en 5 fases:

  1. Fase 1 (del 5 a l'11 d'abril). Tothom qui ho vulgui pot proposar el seu monument predilecte perquè passi a formar part del concurs a través del web. Els dos proposats passaran a formar part de la llista del grup de monuments finalistes. Una comissió d’experts escollirà els altres 10 els escollirà i ho comunicarà el mateix dia 12 d’abril.
  2. Fase 2 (del 12 al 19 d'abril). Dels 12 monuments finalistes, el públic votarà el que més li agradi. Es classificaran els quatre més votats.
  3. Fase 3 (del 19 al 26 d'abril). Primera semifinal on s'enfrontaran el primer i el quart monuments classificats.
  4. Fase 4 (del 26 d'abril al 3 de maig). Segona semifinal, on s'enfrontaran el segon i el tercer monuments classificats.
  5. Fase 5 (del 3 al 10 de maig) la gran final. Competiran els dos monuments classificats en les semifinals. 
Per votar i optar als premis que sortegem cada setmana, cal ser usuari registrat (si ja teniu un compte, no cal que us en creeu un de nou). Podeu emetre un vot cada hora.

La gran novetat del 2018: el ‘trivia’ del monument favorit
Enguany volem buscar la persona que més en sap sobre el patrimoni català. Ho farem amb el nou 'trivia' del monument favorit, en què haureu de resoldre preguntes sobre el conjunt patrimonial de Catalunya de diferents dificultats. N'haureu de respondre tantes com pugueu en tres minuts: la persona guanyadora serà qui més preguntes hagi respost correctament. Comenceu a estudiar, perquè aquest 'trivia' comença el 13 d'abril!

Seguiu-nos a les xarxes i a Catalunya Ràdio
Una nova edició, el director de DESCOBRIR, Joan Morales, serà al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio cada dijous. A partir de les 18 h, explicarà les novetats del concurs i revelarà els monuments guanyadors de cada fase.

Com sempre, podreu saber les novetats del concurs a Twitter, Facebook i Instagram amb el 'hashtag' #monumentCat. Tot i que el concurs serà present a totes les xarxes del DESCOBRIR, el gran protagonista del concurs serà Twitter.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació