Anuncia't al Descobrir

Es posa en marxa la polsera turística Visit Reus

Permet gaudir dels principals atractius culturals de la ciutat amb importants descomptes en el preu de les entrades

Vols explorar i conèixer de primera mà el patrimoni de Reus? Pren nota d’aquesta nova opció: la polsera Visit Reus. Amb ella podràs entrar als principals atractius culturals de la capital del Baix Camp de manera còmoda i senzilla, i amb un important descompte.

Es tracta d’una polsera pensada per a totes les edats que permet l’accés lliure, i en l’ordre que cadascú decideixi, a cinc dels espais més emblemàtics i simbòlics de Reus, gaudint del 50% de descompte en el preu de les entrades. La polsera té un preu de 12€.

Amb aquesta proposta, els usuaris poden viure tota una experiència interactiva entorn de la vida i l’obra de Gaudí al Gaudí Centre, descobrir el magnífic pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata (obra modernista de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner), sorprendre’s amb l’excepcional vista des del campanar de l’església prioral de Sant Pere (del segle XVI) i conèixer les importants col·leccions d’arqueologia, art i tradicions de la ciutat repartides en els museus del raval de Santa Anna i de la plaça Llibertat.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació