Anuncia't al Descobrir

Falset posa en marxa una aplicació que inclou tres rutes turístiques

Els itineraris recorren el nucli antic de la vila, el barri jueu i els escenaris de la guerra civil

Falset disposa des de fa poc d’una app per a telèfons mòbils que guia els viatgers en la seva visita al nucli urbà. L’aplicació proposa tres rutes: una general d’introducció al poble, una segona sobre el passat jueu de Falset i una tercera centrada en la guerra civil del 1936-1939. L’aplicació Falset pot descarregar-se a Play Store i Apple Store, perquè està adaptada tant per als sistemes Android com Apple.

En el cas de la ruta general, es proposa un recorregut per espais d’interès de diverses èpoques, tot descobrint-ne interioritats i curiositats. Pel que fa a la ruta pel passat jueu de Falset, es convida els viatgers a descobrir la història i els secrets de l’important call que hi va haver a Falset i del qual, avui dia, en queden ben poques restes visibles. Finalment, la tercera de les rutes permet conèixer els estralls de la guerra de 1936 a 1939 a Falset, tot descobrint fotografies locals del conflicte, com ara les dels bombardeigs de l’estiu del 1938 sobre la població.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació