Anuncia't al Descobrir

Falset posa en marxa una aplicació que inclou tres rutes turístiques

Els itineraris recorren el nucli antic de la vila, el barri jueu i els escenaris de la guerra civil

Falset disposa des de fa poc d’una app per a telèfons mòbils que guia els viatgers en la seva visita al nucli urbà. L’aplicació proposa tres rutes: una general d’introducció al poble, una segona sobre el passat jueu de Falset i una tercera centrada en la guerra civil del 1936-1939. L’aplicació Falset pot descarregar-se a Play Store i Apple Store, perquè està adaptada tant per als sistemes Android com Apple.

En el cas de la ruta general, es proposa un recorregut per espais d’interès de diverses èpoques, tot descobrint-ne interioritats i curiositats. Pel que fa a la ruta pel passat jueu de Falset, es convida els viatgers a descobrir la història i els secrets de l’important call que hi va haver a Falset i del qual, avui dia, en queden ben poques restes visibles. Finalment, la tercera de les rutes permet conèixer els estralls de la guerra de 1936 a 1939 a Falset, tot descobrint fotografies locals del conflicte, com ara les dels bombardeigs de l’estiu del 1938 sobre la població.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació