Anuncia't al Descobrir

9 piscines urbanes ideals per l'estiu

Llegiu i sabreu com i on refrescar-vos sense sortir de la ciutat de Barcelona. Bona remullada!

Can Dragó (Barcelona)

Can Dragó Can Dragó
És una piscina enorme (d'aquí que n'hi diguin llac), amb capacitat per a més d'un miler de persones. Aquesta xifra és també un dels inconvenients d'aquest llac urbà a tocar de la Meridiana, ja que els caps de setmana sol estar molt ple. Però compensa el fet que hi hagi una gran esplanada de gespa on es pot trobar un espai propi per descansar i, a més, a l'ombra, ja que hi ha molts arbres.

A dins del recinte hi ha un bar i servei de lloguer de gandules. A la piscina s'hi pot anar amb nens de totes les edats, ja que té diferents profunditats i n'hi ha algunes que són perfectes, fins i tot, per a bebès.

Can Caralleu (Barcelona)

Can Caralleu Can Caralleu
A tocar del parc de l'Oreneta, a Sarrià, i amb unes vistes espectaculars, Can Caralleu forma part d'un centre esportiu que a l'estiu obre les seves piscines al públic. Hi ha una piscina olímpica i una altra per a nens, una zona amb gespa i una altra per fer pícnic. Si no voleu portar el menjar de casa, sempre podeu anar a la cafeteria amb terrassa.

Vall Parc (Barcelona)

Piscina de Vall Parc Piscina de Vall Parc
Quan arriba el bon temps, la piscina del Club de Tennis Vall Parc obre les portes a qualsevol persona que s'hi vulgui apropar i fer un capbussó. Es troba a la carretera de l'Rabassada, en direcció a Sant Cugat, i té dues piscines, una gran i una altra de petita per als nens. No hi ha gespa ni s'hi pot entrar menjar, però podeu comprar-lo a la cafeteria restaurant (hi ha trones). És cara (l'entrada d'un dia són 15 €), però podeu comprar un abonament per a tot l'estiu o un 'forgaot' de 10 dies.
 

Piscines de Montjuïc (Barcelona)

Piscines de Montjuïc Piscina olímpica de Montjuïc
Un bon lloc on sentir-se 'olímpic' i on gaudir d'unes bones vistes de Barcelona. Com haureu imaginat, hi ha piscina olímpica, però també n'hi ha una d'infantil per a nens de fins a 8 anys i una altra per a bebès. Totes, descobertes durant l'estiu. També hi ha un restaurant i una zona infantil amb gronxadors, passarel·les de fusta i tobogans que -i això és el millor- és visible des del menjador principal, amb la qual cosa qui hi vagi amb nens podrà dinar o prendre alguna cosa sense perdre de vista la quitxalla.

Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià (Barcelona)

Piscines del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià Piscines del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià
Per evitar confusions, us direm que també n'hi diuen Club Natació Atlètic Barceloneta, perquè és el centre que el gestiona, però és el mateix. A tocar del mar, però protegit dels turistes, amb dues piscines exteriors (una d'infantil) i una porta d'accés directe a la platja de Sant Sebastià. A l'interior del centre hi ha una piscina coberta i petita, amb aigua climatitzada, ideal per anar-hi amb bebès. També hi ha bar i restaurant, zona d'ombra i gandules i una petita platja privada ideal per a famílies amb para-sols, ja que els nens poden jugar amb la sorra.

Cooperativa d'Aigües (la Floresta)

Piscina de la Floresta Piscina de la Floresta
Amb zona de gespa natural i ombra, aquesta piscina està situada a una zona de la Floresta, la qual cosa la converteix en un espai tranquil. Disposa d'hamaques, una zona de pícnic, bar a l'interior del recinte i una piscina infantil per als petits de la casa.

Complex esportiu Valldoreix

Piscina complex esportiu Valldoreix Una jornada de portes obertes a la piscina del complex esportiu Valldoreix
El complex disposa de dues piscines, que queden al descobert a l'estiu. Una d'elles, la infantil, es converteix els mesos de més calor en una zona de bany lliure i jocs. Com que és poc profunda, és ideal per anar-hi amb nens petits.

Recinte Torribera (Santa Coloma de Gramenet)

Piscines del Recinte Torribera Piscines del Recinte Torribera
Situat a la falda de la Serralada de Marina, el recinte de Torribera va ser edificat per la Mancomunitat de Catalunya com a hospital per a malalts mentals i avui acull un centre sanitari i el Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

A pocs metres de distància d'aquests edificis noucentistes hi trobareu el Complex Esportiu Torribera, que, durant l'estiu, obre la seva piscina descoberta de 25 m x 12,5 m, i una altra piscina destinada als més petits. Amb zones de gespa i arbres, també disposa de servei de lloguer d'hamaques.

A més, hi ha una zona de pícnic amb taules de fusta i para-sols, per si porteu el dinar de casa. Al costat de la piscina, hi trobareu la tradicional guingueta de venda de gelats i refrescos. Ofereixen servei de bar, així que si els demaneu aperitius i cafès també us els serviran i podreu prendre'ls sota l'ombra de la seva gran terrassa. Per entaular-se, el complex compta amb un restaurant especialitzat en carns a la brasa i torrades.

Si hi aneu amb cotxe (una bona opció si no voleu patir les inclemències del sol al llarg del camí), disposen de pàrquing gratuït per a tots els usuaris, amb un total de 150 places d'aparcament.

Parc Can Mercader (Cornellà de Llobregat)

Piscina de Can Mercader Piscina de Can Mercader
Situada al parc de Can Mercader, molt recomanable per anar-hi amb nens en qualsevol època de l'any, aquesta piscina exterior obre les portes el dissabte anterior a la revetlla de Sant Joan. Una bona opció per combinar natura i aigua sense anar ni a la platja ni a la muntanya.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació