Anuncia't al Descobrir

S'habilita l'accés amb bus als parcs del Montseny i de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

El servei es posa en marxa el 12 d’octubre i funcionarà tot l’any els dissabtes, els diumenges i els festius

El Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona posen en funcionament a partir del 12 d’octubre nous serveis d’autobús que garanteixen l’accés amb transport públic sostenible als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La posada en servei d’aquestes línies de transport públic pretén facilitar l’accés de tota la població als espais naturals i millorar la mobilitat en unes zones dels parcs que tenen una elevada afluència de visitants.

Les tres línies estan integrades al sistema tarifari de l’ATM de Barcelona, fet que possibilita als usuaris l’adquisició de bitllets integrats que permeten el transbordament tren-bus. A més, aprofitant que les línies de bus tenen parada en estacions de tren, s’han creat bitllets combinats que inclouen en el mateix preu els trajectes de ferrocarril i autobús.

Fins a Santa Fe i Fontmartina
Al Parc Natural del Montseny, l’any passat ja va funcionar a mode de prova un bus amb molt bona acceptació per part dels usuaris. Ara es consolida aquesta aposta per la mobilitat sostenible amb l’establiment d’un servei entre l’estació de Rodalies de Sant Celoni i el Parc Natural que funcionarà els dissabtes, els diumenges i els festius.

La freqüència serà de nou serveis diaris d’anada i tornada a Santa Fe i Fontmartina des del 12 d’octubre fins al 4 de novembre. De novembre a maig i els mesos d’hivern i primavera, hi haurà cinc serveis per sentit i línia, i de maig a octubre, sis serveis.

Set autobusos al coll d’Estenalles
L’autobús del Parc de Sant Llorenç tindrà una freqüència de set serveis diaris en cada sentit, dels quals tres arribaran fins als pobles de Talamanca i Mura. Els autobusos surten des de l’estació de Terrassa.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació