Anuncia't al Descobrir

5 bons motius per anar de càmping a la Costa Daurada

Els bungalous també ofereixen totes les comoditats d'un hotel o un apartament

Amb una situació geogràfica privilegiada, els càmpings de la Costa Daurada són el lloc ideal per a una escapada en família: ambient proper i tracte familiar, platges de sorra daurada, rutes de natura, itineraris culturals, riquesa gastronòmica i una completa oferta d'oci.

Sens dubte, els càmpings es consoliden com l'alternativa ideal per al turisme familiar, amb instal·lacions que compten amb totes les comoditats d'un hotel o un apartament i, a més, tenen un altre valor afegit: els més petits de la casa tenen més llibertat de moviments en un entorn tranquil i segur, fet a la seva mida.

Aquí tens 5 bons motius per anar de càmping a la Costa Daurada:

Torna al poble de les vacances d'infantesa

Vida poble
La vida als càmpings és tranquil·la, i evoca aquella vida calmada del poble on estiuejaves quan eres petit. Efectivament, al càmping també vius amb aquell ritme relaxat on es perd la noció del temps, camines descalç sense complexos, saludes els veïns del bungalou com si els coneguessis de tota la vida i oblides tancar la porta amb clau, perquè ets capaç de desconnectar de tot, relaxar-te completament i gaudir al màxim de la família i la natura que t'envolta.

La canalla descobreix el món en un lloc segur i tranquil

Canalla
Als càmpings de la Costa Daurada, amb instal·lacions i comoditats molt pensades per a la canalla, els més joves de la casa tenen l'oportunitat de gaudir de les vacances com quan els seus pares eren petits: jugant amb total llibertat i seguretat, explorant indrets, vivint noves experiències i fent nous amics cada dia. 

I els pares estan tranquils perquè saben que la canalla juga, al seu aire, en un entorn segur. 

Salou, Cambrils i Vila-seca, tres destinacions de turisme familiar excepcionals

Turisme familiar
Salou, Cambrils i Vila-seca la Pineda són tres destinacions de turisme familiar, un segell que atorga l'Agència Catalana de Turisme i que distingeix els municipis que disposen d'una oferta d'allotjaments, restaurants, oci i lleure adreçada als més petits.

Els càmpings de la Costa Daurada contribueixen a l'impuls i la consolidació del segell gràcies als serveis que ofereixen especialment pensats per a les famílies: parcs infantils, activitats dirigides, tallers, torneigs esportius, instal·lacions adequades per dur-hi els nadons, etc. El paradís de la canalla!

Natura i esport: la millor combinació!

Uns ciclistes amb BTT Uns ciclistesJupiter55 / Thinkstock
Envoltats de natura, els càmpings de Cambrils, Salou i Vila-seca són a tocar de platges de sorra fina i aigües cristal·lines, la majoria unides per un bonic camí de ronda.

I a un pas, cap a l'interior, hi ha les muntanyes de Prades, un paradís de boscos i rius on també és possible fer-hi un bany refrescant, i el Parc Natural de la Serra de Montsant.

Amb aquesta situació privilegiada, els càmpings de la Costa Daurada són el campament base ideal per practicar el cicloturisme, el senderisme, la marxa nòrdica i altres esports a l'aire lliure.

I el millor de tot és que el clima d'aquestes contrades, tan benigne, fa que es pugui gaudir de totes aquestes possibilitats tot l'any, més enllà dels mesos d'estiu.

Les demandes més exigents tenen resposta

L'amfiteatre romà de Tarragona, amb la mar al fons L’amfiteatre romà de Tarragona, amb la mar al fonsNito100 / Thinkstock
Els càmpings evolucionen continuament per donar resposta a les demandes actuals, cada vegada més exigents amb la sostenibilitat, les comoditats, les infraestructures, l'oferta cultural... Tens alguna pregunta? Aquí trobaràs les respostes:
  • Estan ben comunicats? Els càmpings de la Costa Daurada es troben a 1 hora amb cotxe de Barcelona. L'accés per carretera és molt fàcil.
  • Puc deixar-hi el cotxe aparcat i no haver-me'n de preocupar més? Sí! Els càmpings ofereixen la possibilitat de viatjar de manera més conscient, practicant l''slow tourism', deixant el cotxe aparcat i utilitzar bicicletes per desplaçar-se i per connectar amb la natura (hi ha un magnífic carril bici que uneix Cambrils, Salou i Vila-seca).
  • A més de gaudir de les platges, què més hi puc fer, a la Costa Daurada? També vull fer turisme cultural! Els càmpings de Cambrils, Salou i Vila-seca la Pineda tenen la millor ubicació per descobrir la Costa Daurada, les platges i el seu patrimoni monumental: la Tarragona romana, els monestirs cistercencs de Poblet i Santes Creus, la Reus modernista, el parc romàntic de Samà, la vila medieval de Montblanc, els cellers modernistes del Priorat, el parc temàtic de PortAventura World...
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació