Anuncia't al Descobrir

Món Sant Benet posa en marxa un paquet turístic que inclou el transport i el dinar

La nova proposta estarà operativa a partir del 2 de març i comprèn les visites medieval i modernista del conjunt

El complex de Món Sant Benet, al Bages, ho posa fàcil per viure un dissabte únic en un paratge cultural i natural sorprenent. L’equipament impulsa a partir del 2 de març el paquet turístic 'Un dia a Món Sant Benet', que inclou el transport des de Barcelona, dues visites (la medieval i la modernista) i el dinar. L'objectiu és apropar l’espai a tots els públics.

Un espai cultural referent
Aquesta escapada de dissabte comença a les 9.30 h amb la sortida de l’autobús des de la parada de La Pedrera, al carrer de Provença de Barcelona, fins a Món Sant Benet, un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat que ha esdevingut tot un referent al pla de Bages.

Un cop dins l’antic monestir de Sant Benet, la proposta inclou les visites 'Mil anys de sensacions', que ens descobreix els orígens d’aquest convent medieval, i 'Un dia a la vida de Ramon Casas', que explica i situa aquest espai en l’època modernista, quan es va convertir en la casa d’estiueig de la família del pintor.

I després del dinar, la tornada
La jornada es completa amb un dinar a La Fonda, un dels restaurants del complex, que ofereix cuina de proximitat i de qualitat. La tornada a Barcelona tindrà lloc a les 17.30 h.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació