Anuncia't al Descobrir

De Ruta amb el TRAM promou el turisme cultural al Baix Llobregat

La campanya de promoció turística ofereix descomptes per visitar els atractius propers a la xarxa del tramvia Trambaix

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern impulsen la Ruta del TRAM.

L’activitat, ja consolidada en el territori, descobreix visites a indrets rellevants i edificis emblemàtics, i mostra l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. La ruta ofereix descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a les línies T1, T2 i T3 de la xarxa Trambaix. També es pot gaudir de preus més reduïts en els restaurants adherits a la campanya.

Un gran nombre de propostes culturals
La Ruta del TRAM ofereix un gran nombre d’ofertes culturals, com ara la proposta per descobrir l’obra modernista de Jujol, a Sant Joan Despí; l’antiga fàbrica de ceràmica La Rajoleta, a Esplugues de Llobregat; el Museu Agbar de les Aigües, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques, a Cornellà de Llobregat; l’edifici Walden i el refugi antiaeri, a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera, a Sant Feliu de Llobregat. A més, hi és present l’oferta de parcs i mercats de pagès amb productes de km 0, activitats familiars i una variada oferta gastronòmica. 

Com gaudir de les propostes i dels descomptes
Per gaudir de l’experiència i dels descomptes, les persones que hi vulguin participar han d’accedir al web de la Ruta del TRAM, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu e-mail. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments perquè apliquin el descompte directament.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació