Anuncia't al Descobrir

Gaudeix en família dels atractius turístics del Baix Llobregat amb importants descomptes

La comarca aposta pel turisme familiar amb la reedició dels cupons que ofereixen activitats a preus més reduïts

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita els cupons de descompte per fer escapades en família, que permeten gaudir dels principals atractius turístics del Baix Llobregat amb descomptes importants.

Els equipaments i museus que estan adherits a la campanya són el Museu de la Sant Boi, el Canal Olímpic de Catalunya, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura i Aventura vertical a Catalunya en Miniatura, els Museus d'Esplugues de Llobregat, la Cripta Gaudí de la Colónia Güell, les Coves de Collbató, el Museu de les Aigües Agbar, el Museu de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, Jujol a Sant Joan Despí i el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA).

En alguns casos els descomptes consisteixen en un 2x1, i en d’altres són descomptes de fins al 50% o l’entrada gratuïta per a la canalla.

Com aconseguir els cupons
Els cupons amb descomptes es poden sol·licitar al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. També es poden aconseguir a les oficines de turisme, allotjaments, restaurants, jugateques, punts d’informació juvenil i als principals atractius turístics del Baix Llobregat.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació