Anuncia't al Descobrir

Guanya àpats, estades i activitats de turisme cultural i actiu al Berguedà!

Al llarg dels propers mesos sortegem paquets que inclouen propostes de descoberta de la comarca

Gràcies a la col·laboració del servei de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i de diferents empreses turístiques, en els propers mesos sortejarem a la secció de «Concursos» del web diferents premis que inclouen àpats, estades i activitats de turisme actiu. El primer concurs ja està en marxa, participa-hi!

El Berguedà és una comarca que es pot gaudir en qualsevol època de l’any: s’hi pot fer senderisme en espais naturals protegits com el Cadí-Moixeró i el Pedraforca, i activitats nàutiques a l’embassament de la Baells; els apassionats pel patrimoni i la cultura poden gaudir de Sant Quirze de Pedret, el Museu de les Mines de Cercs, la Patum i la Fia-faia, i els amants de la bona teca hi trobaran un gran ventall de productes locals deliciosos.

Entre els premis que sortegem hi ha àpats a l’Hostal de Montclar i el Molí del Cavaller, estades al càmping L’Espelt i l’hotel Emphasis, activitats de turisme actiu amb Indòmit com ara espeleologia a les coves de Montmajor, caiac a la Baells i raquetes de neu als Rasos de Peguera, i entrades al Pedraforca Parc Aventura, el Centre Picasso de Gósol i els Jardins Artigas de la Pobla de Lillet.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació