Anuncia't al Descobrir

Guanya àpats, estades i activitats de turisme cultural i actiu al Berguedà!

Al llarg dels propers mesos sortegem paquets que inclouen propostes de descoberta de la comarca

Gràcies a la col·laboració del servei de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i de diferents empreses turístiques, en els propers mesos sortejarem a la secció de «Concursos» del web diferents premis que inclouen àpats, estades i activitats de turisme actiu. El primer concurs ja està en marxa, participa-hi!

El Berguedà és una comarca que es pot gaudir en qualsevol època de l’any: s’hi pot fer senderisme en espais naturals protegits com el Cadí-Moixeró i el Pedraforca, i activitats nàutiques a l’embassament de la Baells; els apassionats pel patrimoni i la cultura poden gaudir de Sant Quirze de Pedret, el Museu de les Mines de Cercs, la Patum i la Fia-faia, i els amants de la bona teca hi trobaran un gran ventall de productes locals deliciosos.

Entre els premis que sortegem hi ha àpats a l’Hostal de Montclar i el Molí del Cavaller, estades al càmping L’Espelt i l’hotel Emphasis, activitats de turisme actiu amb Indòmit com ara espeleologia a les coves de Montmajor, caiac a la Baells i raquetes de neu als Rasos de Peguera, i entrades al Pedraforca Parc Aventura, el Centre Picasso de Gósol i els Jardins Artigas de la Pobla de Lillet.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació