Anuncia't al Descobrir

Busca el teu Golden Ticket dins la revista DESCOBRIR de juliol

Si el trobes, et regalem una entrada doble per a l’espectacle de dansa 'Animal de séquia', dins la programació del Grec Festival de Barcelona

A les revistes DESCOBRIR d’aquest mes de juliol (núm. 257) hem amagat 20 Golden Tickets. Si en trobes un, vol dir que has guanyat una entrada doble per a l’obra de teatre 'Animal de séquia', que es farà el 27 de juliol a les 22 h al teatre Grec de Barcelona, dins del Grec Festival de Barcelona.

'Animal de séquia' és un espectacle de dansa de la ballarina i coreògrafa alcoiana Sol Picó i la Banda ChaPicó.

Per gaudir de les entrades i assistir a l'espectacle, és imprescindible que ens enviïs una fotografia teva amb el Golden Ticket abans del 15 de juliol al correu electrònic redaccio@descobrir.cat. Que tinguis sort!

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació