Anuncia't al Descobrir

Castells.tv s'estrena amb la retransmissió de la Diada Castellera de Sant Joan de Valls

Som dóna un nou impuls al món casteller a través de la nova plataforma de difusió de continguts sobre els castells

El dilluns 24 de juny es posa en marxa Castells.tv, una nova plataforma de difusió del ric món casteller, amb continguts adreçats tant a la comunitat castellera com als aficionats als castells.

La nova plataforma s'estrena el dilluns dia 24 a les 13 h amb la retransmissió de la Diada Castellera de Sant Joan de Valls. En aquesta diada, considerada el tret de sortida de la temporada castellera, participen les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls, que actuaran a la plaça del Blat de la capital de l'Alt Camp, una plaça emblemàtica per al món casteller.

Un acord per a quatre temporades
Castells.tv és el resultat d'un acord entre la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Som per la difusió audiovisual de les properes quatre temporades de castells.

La nova plataforma de continguts castellers permet posar aquest patrimoni universal a disposició de tots els ciutadans, tant del país com de fora, i té dos objectius: consolidar i ampliar la comunitat castellera i difondre la seva activitat arreu del país i del món, tot garantint el valor i el prestigi que aquest patrimoni de la humanitat mereix.

Els continguts
Castells.tv és una plataforma dinàmica que mantindrà viva la presència de la vida castellera durant tota la temporada amb retransmissions en directe de 30 diades castelleres, en obert i per a tothom; la producció d'entre 2 i 3 vídeos setmanals amb resums de les jornades i peces d'anàlisi; la producció d'un programa televisiu setmanal.

La producció
Castells.tv compta amb la producció tècnica de la productora SomBatabat i està pilotat pels seus productors executius, Marc Roma i Oriol Cortacans.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació