Anuncia't al Descobrir

Rosa dels Vents proposa fer colònies d'estiu en família

Organitzen activitats i propostes de turisme actiu per gaudir en família de les cases de colònies

Rosa dels Vents, que gestiona directament les 15 cases de colònies que té al Barcelonès, la Costa Brava, la Costa Daurada, el Montsec, la Garrotxa i el Prepirineu, proposa fer colònies d'estiu en família.

L'oferta familiar de Rosa dels Vents, que inclou activitats conjuntes per a nens i adults dirigides per monitors professionals, s'articula a través dels caps de setmana temàtics, que inclouen pensió completa i habitació privada per a cada família; escapades especials per a ponts i festius, com el de Sant Joan, que inclou la revetlla del diumenge 23, i les vacances d'estiu, amb un gran ventall d'activitats d'aventura, esportives, nàutiques, culturals, de lleure... 

Activitats per a petits i grans!
La filosofia de l'oferta familiar d'estiu de Rosa dels Vents és que els pares i mares i la canalla gaudeixin al màxim de les vacances amb activitats conjuntes, com ara ràfting, vela, caiac, rutes amb bicicleta, escalada, equitació, etc. Cada casa de colònies, en funció de la seva ubicació, té la seva pròpia oferta. En totes les cases es garanteix l'habitació privada per a cada família.

Els preus, que oscil·len entre els 25 i els 37 € per persona i dia, inclouen les activitats programades —totes amb monitors professionals— i l'allotjament en règim de pensió completa.

La novetat d'aquest any
Menorca se suma aquest any a les destinacions de les vacances en família de Rosa dels Vents, amb una setmana d'activitats nàutiques i senderistes per descobrir els racons més bonics de l'illa. El preu (a partir de 106 € per persona i dia) inclou els bitllets d'avió, l'allotjament en règim de pensió completa i les activitats.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació