Anuncia't al Descobrir

Les Terres de l'Ebre, una de les 100 millors destinacions sostenibles del món

L’associació Global Green Destinations ha distingit les Terres de l’Ebre per quart any consecutiu

La marca turística Terres de l’Ebre ha estat reconeguda com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món, segons l’associació Global Green Destinations. Per quart any consecutiu, els valors mediambientals de la zona l’han fet mereixedora del guardó.

Aquesta marca de qualitat suposa el reconeixement de la comunitat internacional cap a una terra que reuneix tresors naturals d'altíssim interès i dos ecosistemes únics al Mediterrani, com ho són el Delta de l'Ebre i el Massís dels Ports, a tan sols 30 quilòmetres de distància entre ells.

Les Terres de l'Ebre són el segon territori català en obtenir aquest reconeixement, després del Parc Natural del Montseny. En 30 anys, aquest Comitè ha reconegut 610 reserves a 117 països diferents, entre els quals s'hi inclouen l'Amazònia o les Cascades del Niàgara; també Doñana, Sierra Nevada o Lanzarote.
 
Global Green Destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L'entitat té com a objectiu la creació d'eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l'objectiu és enfortir el perfil d'aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació