Anuncia't al Descobrir

11 comptes d’Instagram per descobrir Catalunya des de casa

Coneix paisatges espectaculars del territori català

Aprofita el temps a casa i comença a buscar nous indrets per fer excursions. Visita els comptes d’Instagram d’onze fotògrafs catalans que et faran gaudir del territori sense sortir de casa.

Sergi Boixader

Sergi Boixader
Els colors espectaculars, la boira i els miradors són el centre de les fotografies del Sergi Boixader. Periodista i fotògraf que recorre tot el territori per captura els paisatges més espectaculars del país. És, a més, un dels fotògrafs habituals de la revista.

Joan Trias

Joan Trias
Els espais més importants de Catalunya els trobaràs al compte d’Instagram de Joan Trias. Si sou dels que penseu que no hi ha res com les comarques gironines, seguiu-lo.

Cris Connor

Cris Connor
Una aficionada a l'escalada i una gran apassionada de la fotografia. Les seves imatges et faran descobrir algunes de les muntanyes més emblemàtiques del país i, alhora, la bellesa del dia a dia.

Òscar Rodbag

Òscar Rodbag
La barreja perfecta entre naturalesa i ciutat la trobaràs al compte d’Instagram d'Òscar Rodbag, un altre dels fotògrafs habituals de la revista. Un imprescindible!

Jaume Morera

Jaume Morera
Totes les fotografies del seu Instagram són increïbles però no us oblideu de les nocturnes. Amb la tècnica de la llarga exposició aconsegueix unes imatges espectaculars que semblen extretes de `La nit estelada' de Van Gogh.

Albert Torras

Albert Torras
Els capvespres amb colors espectaculars són els punts centrals del compte del fotògraf Albert Torras. Grans paisatges captats en una de les hores més extraordinàries de cada dia, que aporten una atmosfera única amb els colors roses, taronges i vermells que apareixen en el cel.

Lluís Mansilla

Lluís Mansilla
Coneix com és Catalunya des de l’aire a través de les magnífiques fotografies que pren Lluís Mansilla amb el seu drone. Un fotògraf molt peculiar que no us podeu perdre si voleu descobrir una altra manera de veure el territori.

Jordi Rodoreda

Jordi Rodoreda
La flora i la meteorologia són les seves passions. Imatges plenes de vegetació acolorida acompanyen als petits pobles i prats que captura Jordi Rodoreda per tot el territori. Fotografies que transmeten per si mateixes l’aire pur d’aquests indrets.

Josep Martínez

Josep Martínez
Josep Martínez és un amant del seu entorn que es dedica, principalment, a fotografiar els boscos més increïbles de l’àmbit català. La immensitat dels arbres i els canvis de color de les fulles durant totes les estacions són els protagonistes del seu compte.

Roger Rovira

Roger Rovira
Si t’agraden les fotografies d’animals en ple moviment i els llocs de costa, aquest és el teu perfil. No dubtis en entrar-hi per descobrir la fauna de les platges més conegudes de Catalunya, fins i tot la submarina.

Ruben Ramos

Ruben Ramos
Boscos, prats, salts d’aigua i fauna local és el que us trobareu al perfil d’en Ruben Ramos. Fotografies de paisatges espectaculars que us faran conèixer indrets poc coneguts del territori.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació