Anuncia't al Descobrir

20 miradors que pots gaudir ‘online’

Enamora’t de les millors vistes de 360º de Catalunya, les Balears, el País Valencià i Andorra

Arreu de Catalunya, Andorra i les illes Balears hi ha milers de punts d’observació que ens permeten gaudir de paisatges meravellosos des de les altures. Aquests que hem escollit es poden visitar en línia amb imatges de 360º. Gaudeix-ne!

Mirador del Salt de Sallent (Osona)

Mirador del Salt de Sallent
Des de Rupit, seguim una ruta fàcil que l’únic que exigeix és calçat adequat, ja que travessem indrets ombrívols que poden estar un xic enfangats. El salt de Sallent, motiu principal d’aquesta ruta, es despenya un centenar de metres pel rocam, formant, en època de pluges, un bonic espectacle. Gaudeix-ne en aquest enllaç.

La Trona de Montsant (Priorat)

La Trona de Montsant Josep Llusà
El camí de la Trona és un sender estret amb parets verticals (PR-C7) indicat amb marques grogues. S’hi arriba caminant des del poble de Siurana, tot i que cal anar amb compte a l’últim tram, a la vora del penya-segat. Hi pots caminar de manera virtual en aquest enllaç.

Mirador de la Mare de Déu del Mont (Garrotxa)

Mirador de la Mare de Déu del Mont
La Mare de Déu del Mont és un santuari i una muntanya. S’hi pot arribar a peu o amb cotxe, ja que la carretera d'accés està perfectament asfaltada. La vista és espectacular: s’hi observa tota la plana de l’Empordà, la Garrotxa i el vessant sud del Pirineu gironí, des del Puigmal fins el Canigó. Gaudeix-ne des d’un dron aquí.

Miranda dels Ermitans (Bages)

Miranda dels Ermitans
A 25 minuts a peu del monestir de Santa Maria de Montserrat s’arriba a aquesta balconada que reserva una vista excepcional. El nom prové del fet que, quan es reunien a l’ermita de Santa Anna, els ermitans anaven en processó fins aquesta miranda, on cantaven la Salve de cara al santuari. Contempla la vista aquí.

Mirador del Mont Caro (Baix Ebre)

Mirador del Mont Caro
El Mont Caro és un cim mític per als habitants de les terres de l'Ebre, que destaca sobre la plana deltaica. És el centre de les muntanyes del Port i s’hi troba un mirador amb unes vistes excepcionals tant els dies de boira, que es gaudeixen mirant l’immens mantell de núvols, com els dies clars. Puja-hi clicant aquí.

Mirador del Turó del Vent (Selva)

Mirador del Turó del Vent
Just davant del castell de Farners i de l’ermita de la Mare de Déu de Farners hi ha el Turó del Vent, que ens ofereix una vista sorprenent de l’entorn natural. Una magnífica excursió per gaudir de les rodalies de Santa Coloma de Farners. Per descobrir el mirador, només cal clicar aquí.

Mirador del Far de Formentor (Mallorca)

Mirador del Far de Formentor
A l’extrem nord de Mallorca, el cap de Formentor sembla la proa d’un gran vaixell. Ens regala una vista que talla l’alè, amb els penya-segats de la serra de Tramuntana submergir-se en la mar. Una descoberta imprescindible que es pot completar amb la visita a diverses cales. Contempla la vista des d’aquí.

Mirador del Roc del Quer (Andorra)

Mirador del Roc del Quer
Si vols imaginar que voles per sobre de les muntanyes d’Andorra, acosta’t a aquest mirador. De la pasarel·la de 20 metres de llargada que s’hi ha instal·lat, només 8 metres s’assenten en terra ferma. Un veritable balcó sobre la natura amb un accés fàcil des de la carretera del Coll d’Ordino. Passeja-hi aquí.

Mirador de les Roques de Benet (Terra Alta)

Mirador de les Roques de Benet
Al terme d’Horta de Sant Joan, ja dins del Parc Natural dels Ports, hi ha una àrea de pícnic amb una molt bona vista de les Roques de Benet. S’hi arriba per la carretera de la Franqueta i ens ofereix una panoràmica privilegiada de les parets verticals de conglomerat que s’aixequen gairebé 300 metres. Visita’l en aquest enllaç.

Mirador del Cap Negre (Marina Alta)

Mirador del Cap Negre
A Xàbia, els penya-segats desafien el senderista, tallant el seu pas cap al mar i oferint un dens bosc de pi blanc per on es deixen veure els falcons pelegrins, camí del Montgó. Al mirador de la Punta del Cap Negre (visita’l en aquest enllaç) destaquen els camins de pescadors que serpentegen i s’acosten a les coves del Tabac i de la Mina.

Mirador dels Tossals (Montsià)

Mirador dels Tossals
Es tracta d’un mirador relativament baix, a poca distància del nucli de Mas de Barberans, però malgrat l’alçada discreta ens regala una vista molt agradable dels camps i muntanyes de l’extrem sud del Principat. En pots gaudir en aquest enllaç.

Mirador de la Figuerassa (Berguedà)

Mirador de la Figuerassa
A pocs quilòmetres de Berga, a 1.500 metres, trobem un mirador amb vistes de 360º sobre la serra de Queralt, el pantà de la Baells, Cercs, Bagà i el Pirineu al fons. Uns 100 metres més avall hi ha un altre mirador, que ofereix encara una vista més bona sobre la Baells. Hi pots arribar en aquest enllaç.

Mirador de la Creu del Codó (Solsonès)

Mirador de la Creu del Codó
Des de coll de Jou, caminant uns 10 minuts des d’on es pot deixar el vehicle, s’arriba al mirador de la Creu del Codó. Aquest té una gran barana sobre la roca, des d’on es pot gaudir d’una vista panoràmica magnífica de Sant Llorenç de Morunys i del pantà de la Llosa del Cavall. Pots contemplar-la aquí.

Mirador de Garbí (Camp de Morvedre)

Mirador de Garbí
Aquest és un dels miradors més importants del Parc Natural de la Serra Calderona i fins i tot s’ha arribat a anomenar ‘El Mirador de València’. Les vistes des d'aquest punt (pots veure-les aquí) són impressionants a qualsevol hora del dia, però ho són especialment al capvespre, quan el sol es pon.

Mirador dels Canons (Alt Empordà)

Mirador dels Canons
A Colera, a la part alta de la muntanya adjacent, podem gaudir d’un mirador amb una vista privilegiada del litoral. L’accés és senzill, encara que cal una mica de precaució. A l’esplanada superior hi ha dos canons del segle XVIII, situats en aquest punt estratègic per defensar Colera. Si els vols veure, clica aquí.

Mirador de la Mussara (Baix Camp)

Mirador de la Mussara
La Mussara és un poble abandonat des de l’any 1956, famós per la seva bellesa paisatgística, les seves vies d’escalada i algunes llegendes misterioses. Des d’aquest punt gaudirem d’una excel·lent panoràmica (comprova-ho aquí) de bona part de la Costa Daurada.

Mirador del far de Sant Sebastià (Baix Empordà)

Far de Sant Sebastià
Unes bones vistes enamoren qualsevol, i al cor del conjunt monumental de Sant Sebastià de la Guarda s’hi troba el far de Sant Sebastià, un indret des d’on podràs gaudir de tot el litoral de la Costa Brava central i de les siluetes de les muntanyes empordaneses. Visita’l en aquest enllaç.

Mirador de la Valldigna (Safor)

Mirador de la Valldigna
L’anomenat ‘Mirador del Mediterrani’, a Tavernes de la Valldigna, es troba passada l’ermita de Sant Llorenç, per sobre dels pins i garrofers d’una zona d’oci on hi ha taules i bancs de fusta. La vista que ofereix (la pots veure aquí) abraça la zona costanera des de Cullera fins el cap de la Nau.

Mirador de Vilanova de Sau (Osona)

Mirador de Vilanova de Sau
Al nord del pantà de Sau, a uns 30 minuts a peu des de Tavertet, trobem un mirador sorprenent sobre el pantà de Sau i els magnífics paisatges que envolten l’embassament. És un dels diversos punts d’observació que trobem en aquest bonic racó d’Osona. Contempla la panoràmica aquí.

Mirador dels Orris (Berguedà)

Mirador dels Orris
Al límit entre el Berguedà i la Cerdanya, el mirador dels Orris ofereix una panoràmica espectacular de la cara sud del Prepirineu oriental. També s’hi poden observar grans rapinyaires volant, com ara voltors o trencalossos. Hi ha un itinerari adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Gaudeix de la vista aquí.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació