Anuncia't al Descobrir

Els articles més llegits del Descobrir Catalunya

Una recopilació dels reportatges amb més visites de la revista

Som a casa, tenim més temps per llegir i, evidentment, planificar futures rutes i escapades. Si encara no teniu clar on anireu, potser algun d'aquests articles us pot ser útil. Gaudiu-los!

10 coses que no saps de Barcelona

Vestigis del Temple August

La Sagrada Família, Plaça Catalunya, Les Rambles, Gràcia o La Catedral són alguns dels emblemes de Barcelona, però més enllà d’aquests llocs, on menys t’ho esperes, la ciutat amaga racons, escultures i secrets que tot barceloní (i no barceloní) ha de visitar per poder conèixer-la com cal. Ens hi acompanyes?

Si el vols llegir, clica aquí.
 


8 micropobles que has de visitar

L'Hostal Estrella L'edifici de l'Hostal Estrella, a RupitHostal Estrella
Carrerons de pedra, places amb arcades, teulades de guix, rius, muntanyes i poca gent. Us resulta familiar? Són tots aquells pobles i viles tan petites, de menys de 500 habitants, que atrapen els visitants. Catalunya en guarda molts, tots ells plens d’història i molt d’encant. Tot seguit us proposem 8 micropobles que heu de conèixer i que us enamoraran.

Si el vols llegir, clica aquí.

10 rutes per fer amb nens a Catalunya

Platja de la Roca Grossa Platja de la Roca GrossaFerran Avellaneda
Un grapat d’itineraris tranquils per descobrir amb la mainada i fotografiar paisatges espectaculars del territori. Vine a conèixer racons com l’espigó natural de les Roques de Calella, la prehistòria al Parc del Montnegre o la fortificació d’Olivella. No t’ho perdis!

Si el vols llegir, clica aquí.

Escapades en família a Catalunya

Prades Òscar Rodbag
Catalunya és plena de racons esplèndids, platges que semblen piscines naturals, camins secrets entre frondosos boscos, poblets amagats amb encant i jardins que semblen trets d’una pel·lícula. Aquí hi trobaràs una selecció d’indrets per descobrir amb la mainada, alguns dels llocs més privilegiats del territori. Ens hi acompanyes?

Si el vols llegir, clica aquí.

15 balnearis dels Països Catalans

Balneari Caldes de Boí Balneari Caldes de BoíBalneari Caldes de Boí
És el moment de descobrir els balnearis més importants del territori, que tenen aigües termals que ja eren aprofitades en temps dels romans. Et presentem alguns d’aquests balnearis per començar a planificar les properes escapades relaxants dels caps de setmana.

Si el vols llegir, clica aquí.

Excursions que has de fer un cop a la vida

Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Et proposem 9 rutes per Catalunya que no et podràs perdre. Fes rutes a cavall pels camins del Baridà, recorre la Noguera Pallaresa en el tren dels llacs o visita l’hàbitat aquàtic més extens de Catalunya, el Delta de l’Ebre.

Si el vols llegir, clica aquí.

20 miradors que pots gaudir ‘online’

La Trona de Montsant Josep Llusà
Arreu de Catalunya, Andorra i les Illes Balears hi ha milers de punts d’observació que ens permeten gaudir de paisatges meravellosos des de les altures. Aquests que hem escollit es poden visitar en línia amb imatges 360º. Gaudeix-ne!

Si el vols llegir, clica aquí.

15 parcs naturals de Catalunya

Parc Natural de Cap de Creus Parc Natural de Cap de Creus
Sobrevola alguns dels paratges més espectaculars del nostre territori sense sortir de casa. Admira les magnífiques fotografies i sentiu que esteu envoltats de natura i fauna. Aprofita i treu idees per les excursions d’estiu.

Si el vols llegir, clica aquí.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació