Anuncia't al Descobrir

Museus catalans amb visita virtual

Descobreix les millors peces d’art sense sortir de casa

El patrimoni cultural de Catalunya és molt ampli i divers. Coneix les obres que conserven la memòria catalana, sense sortir de casa, a través de les visites virtuals a nou dels museus més importants del territori.

Museu d’Història de Catalunya

Museu d'Història de Catalunya
Descobrir la cultura i la història de Catalunya ara és possible també ‘online’. La web del museu et permet fer un recorregut cronològic a través de la selecció d’alguns elements de l’exposició i de curiositats d’arreu del territori. Un primer tast que segur que us deixa amb ganes de saber-ne més.

Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya

Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Si t’agrada conèixer els avenços tecnològics, aquest és el teu museu. El mNACTEC mostra la implantació i l’evolució científica en Catalunya centrant-se en la seva aplicació industrial i social. A través de la seva web tens l’oportunitat d’aprendre sobre els daguerreotips, les construccions de les centrals hidroelèctriques del Vall del riu Éssera i l’evolució de les motocicletes Montesa.

Teatre-Museu Dalí

Museu Dalí Una de les façanes del Teatre-Museu Dalí, a FigueresShutterstock
No hi ha cap dubte que aprendre més sobre el famós Dalí és una magnífica alternativa si no pots visitar en persona els museus. A través de la seva web, el Teatre-Museu Dalí mostra una visita virtual per algunes de les sales perquè puguis veure les obres i els quadres exposats a través de fotos en 360º. Una experiència immersiva que et sorprendrà.

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Museu Nacional d'Art de Catalunya
Un dels viatges virtuals més fascinants que et trobaràs és al Museu Nacional d’Art de Catalunya. Des de col·leccions de l’època romana fins a l’art del segle XX amb obres del Greco, Velázquez, Gaudí, Ramon Casas o Dalí. 173 exposicions t’esperen a la seva web perquè gaudeixis del passat artístic del nostre país.

Biblioteca museu Víctor Balaguer

Biblioteca museu Víctor Balaguer
Artistes de renom com Rusiñol, Casas o Goya són el que et trobaràs en una de les institucions culturals més antigues de Catalunya. La seva col·lecció ‘online’ no es queda curta. Tres exposicions totalment diferents t’esperen a la web per descobrir la història de les obres egípcies en el territori català, quadres del Museu del Prado i la pintura del segle XIX.

Museu de Maricel

El Palau Maricel es troba a primera línia de mar
Si no coneixes el Museu de Maricel, aquesta és la teva oportunitat. Un repàs per la història de la vila de Sitges des del segle X fins al realisme i la figuració de la primera meitat del segle XX, a través de les col·leccions d’art del Dr Jesús Pérez-Rosales.

Museu Marítim de Barcelona

Museu marítim de Barcelona
L’espai d’interpretació i difusió màxima de la cultura marítima catalana, també té una gran varietat d’exposicions virtuals. Aprofita aquests dies per conèixer més sobre el Mar Mediterrani i la tradició marítima de Barcelona amb les tres exposicions que pots visitar sense sortir de casa.

Museu de la Música de Barcelona

Museu de la Música de Barcelona
La música és una disciplina artística que sempre és interessant perquè connecta directament amb les emocions. Per això, el Museu de la Música de Barcelona és una opció excel·lent per visitar en aquest període. Les col·leccions ‘Granados. De París a Goya i ‘Eolssigu!’ T’ensenyaran noves formes d’entendre la música partint d’altres cultures o arts.

Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

Medusa - Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Un moment idoni per conèixer el llegat del cèsar August en la ciutat de Tarragona. El Museu Nacional Arqueològic d’aquesta ciutat ‘ofereix un reportatge molt complet per descobrir les empremtes deixades pels romans a la ciutat durant els anys 27 al 25 a.C.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació