Anuncia't al Descobrir

Els millors plans per fer en línia

10 idees originals per fer aquests dies des de casa

En aquest temps de confinament també es poden fer plans interessants sense haver de sortir de casa. Les xarxes socials s’han omplert d’iniciatives curioses per amenitzar els dies. Descobreix-les!

Ciència en confinament

Ciència en confinament
La ciència sempre és un àmbit molt interessant tant per adults com per nens. L’astròleg Joan Antoni Català ha creat la iniciativa #ciènciaenconfinament per difondre xerrades en directe sobre temes científics. Duren aproximadament mitja hora i hi ha l’oportunitat de preguntar i interactuar amb els altres usuaris i el científic a través del seu canal de Youtube.

Entrenament a casa

Laura Feliu
L’exercici físic és clau per al funcionament del cos humà. I estar-se a casa no és una excusa per oblidar-se’n. L’entrenadora personal Laura Feliu ha posat en marxa un canal de Youtube on penja rutines d’exercici curtes, per poder fer-les en qualsevol moment del dia, amb l'etiqueta #EquilibratACasa.

Visita virtual al Museu Nacional d’Art de Catalunya

Museu Nacional d'Art de Catalunya
No poder sortir de casa no vol dir no gaudir de l’art. El Museu Nacional d’Art de Catalunya té més de 173 col·leccions penjades a la seva pàgina web que van des de l’època romana fins als pintors del segle XX com el Greco, Velázquez, Gaudí o Dalí.

Teatre des de casa

El temps que estiguem junts
Tant si us apassiona el teatre com si no hi heu anat mai, ara és un bon moment per endinsar-vos en les obres catalanes. El Teatre Lliure, per exemple, amb l'etiqueta #TheShowMustGoOn ha posat a disposició de tothom algunes obres senceres com 'El temps que estiguem junts', de Pablo Messiez i la Kompanyia Lliure al seu canal de Youtube. Però, també podeu descobrir el contingut creatiu que pengen a les xarxes socials. També podeu consultar el contingut que ha penjat la Flyhard, el grup Focus o el Mercat de les Flors, per exemple.

El Delta de l’Ebre amb Google Maps

Un grup de flamencs al delta de l'Ebre Un grup de flamencs al delta de l’EbreFundació Catalunya-la Pedrera
Descobriu la zona humida més extensa del país sense sortir de casa. A través de l'aplicació Google Maps 360º podeu veure les llacunes costaneres, platges, illes fluvials, badies, salobrars i arrossars del Delta de l’Ebre com si fossiu allà mateix.

Concert de música a Instagram amb InnerSessions

Inner Sessions
Una bona opció per entretenir-se cada dia és la iniciativa #InnerSessions que, a través d’Instagram, ofereix concerts d'artistes de tota la geografia que, des de casa seva, comparteixen la seva música. Cada dia, després dels aplaudiments, comença el concert. Aquesta setmana podreu gaudir de músics com Sara Raéz, Bruno Sotos, Razkin, Staytons o Adrià Salas de La Pegatina.

Cuina en confinament per xarxes socials

Maria Nicolau
Després de tants dies a casa és possible que ja no sapigueu què fer de menjar. Doncs la solució també és a les xarxes socials. Cuiners reconeguts estan fent tutorials dels seus plats preferits perquè pugueu seguir-los i tastar sabors nous. Ferran Adrià, Raül Balam Ruscalleda, Maria Nicolau o Jordi Cruz són alguns dels cuiners més prestigiosos que han posat a la vostra disposició les seves receptes a Instagram i Twitter.

Els monuments més importants de Catalunya per dins

La Sagrada Família
No cal deixar de fer turisme pel fet d'estar-se a casa. Coneixeu tots els monuments de territori? Doncs aquí teniu un gran pla. Visiteu la Sagrada Família o el monestir de Sant Pere de Rodes, tant per dins com per fora, amb l’aplicació 360º de Google Maps.

Subhasta solidària per Instagram

Botiga OMG
I en aquesta llista no podia faltar l’ambient solidari. La botiga OMG de Barcelona farà una subhasta solidària per recaptar diners i comprar material per a l’Hospital Clínic a través del seu compte d’Instagram. Del 30 de març al 8 d’abril, a les 19 h començarà un directe en què vuit dissenyadors exposaran les seves creacions.

Les vistes del mirador de Vilanova de Sau (Osona)

Mirador de Vilanova de Sau
Us agradaria admirar el pantà de Sau durant el confinament? Doncs ara en teniu l’oportunitat a partir de la visió panoràmica que ofereix Google Maps del mirador de Vilanova de Sau. Un lloc sorprenent amb un magnífic paisatge de l’embassament.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació