Anuncia't al Descobrir
FES-TE DEL DESCOBRIR I EMPORTA'T UN TUBULAR BUFF DE REGAL
Un any de revista + BUFF MULTI BLOK3 DE REGAL PER MENYS DE 4€ AL MES

8 plans en línia per aquesta Setmana Santa

En aquest temps de confinament també es poden fer plans interessants sense haver de sortir de casa.

Teatre des del sofà

Sense títol
Qui diu que no és possible gaudir del teatre aquests dies? Si us ho vau perdre, ara del 9 al 12 d’abril podreu veure ‘Al baile’ de Juan Carlos Lérida i, per als més petits, ‘Nubes’ d’Aracaladanza. Tot al web del Mercat de les flors. Si sou més de teatre de text, el Lliure emet ‘Les noces de Figaro’ que va dirigir Lluís Homar la temporada 2016-2017. De dijous a dissabte a les 20 h i diumenge a les 18 h. També podeu fer un cop d’ull al que està penjant Focus, la Sala Flyhard o el SAT Teatre, entre d’altres.

Cuina des de casa

Sense títol
Els amants dels tacos al pastor tenen una cita aquest divendres amb el xef Manel Guirado en un directe organitzat per la revista Cuina. A les 19 h al seu Instagram. Si voleu seguir altres directes molts interessants consulteu l’Instagram dels Hermanos Torres, Meritxell Falgueras, Jordi Cruz, Marc Ribas o Raül Balam Ruscalleda, entre molts altres.

Museus a internet

Sense títol
Si el confinament us ha despertat les ganes d’art teniu molt per triar: l’exposició virtual del Museu Marítim “Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar”, les llistes de reproducció temàtiques del CCCB, el contingut familiar “Miró en joc” de la Fundació Miró o les 108 obres del Museu d’art de Girona consultables en alta definició.

Música per al confinament

Sense títol
Si us agrada la música electrònica l’equip del Nitsa Club, a través de Sound Cloud, llança “mixes” diaris centrats en l’escena electrònica local. La discogràfica Bankrobber que ha decidit crear per aquests dies una llista de Cançons maques per aquests dies de merda, a Spotify, on n'hi trobareu tots els artistes del seu catàleg.

Poesia cada dia

Sense títol
Des de l’inici del confinament, al fil de twitter #poetadguardia, podeu gaudir d’un poema al dia escrit expressament per a l’ocasió. Ja n'han publicat 27, i d’autors destactas com Josep Pedrals, Martí Sales o Míriam Cano. Demà un de nou!

Lectura virtual

Sense títol
Si el que necessiteu són llibres, Grup62 ha posat a disposició dels lectors una selecció digital d’alguns dels seus títols més populars: obres de Carme Riera, Jaume Cabré o Marc Artigau, per exemple. I recordeu que si en voleu de físics en podeu demanar a llibreriesobertes.cat i els podreu recollir a la vostra llibreria de capçalera quan el confinament s'hagi acabat.

Anem al gimnàs?

Sense títol
Feu més pastissos del compte? Si necessiteu fer exercici, consulteu el canal de youtube de la gurú del 'fitness' Patry Jordan, que us porta a casa el seu mètode d’entrenament. I sempre amb un somriure!

Cinema virtual

Sense títol
Des del divendres 10, i només durant 72 hores, tindreu la comèdia italiana 'La alegria de las pequeñas cosas' a la Sala Virtual de Cine, un portal creat per A Contracorriente Films per veure estrenes que no han pogut arribar a la gran pantalla per culpa del confinament. Una estrena cada setmana!
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació