Anuncia't al Descobrir

Aquest estiu... 'Jo em planto a l'Empordà!'

Impulsen una campanya per atreure el turisme de proximitat

‘Jo em planto a l’Empordà’. És el lema de la campanya que ha impulsat l’Empordà, a través dels consells comarcals, l’Associació Alt Empordà Turisme i la comissió turística del Baix Empordà, per atraure turisme de proximitat davant les dificultats de mobilitat provocades per la crisi sanitària de la Covid-19. “Volem posicionar la zona com a destinació segura, pròxima i sostenible i allargar la temporada més enllà dels mesos estrictament d’estiu” expliquen en un comunicat.

També remarquen l’oportunitat de reivindicar el valor paisatgístic i cultural de la zona i el seu compliment dels criteris de seguretat. La difusió de la campanya en múltiples plataformes es durà a terme a Catalunya i el sud de França tant a través de mitjans de comunicació tradicionals com digitals i xarxes socials.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació