Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Escapades per fer a la fase 3

Ben aviat ja podrem viatjar entre regions sanitàries. Des del DESCOBRIR us proposem un grapat de rutes i escapades per Catalunya ideals per fer durant les properes setmanes

A poc a poc arriben les bones notícies. Després de gairebé tres mesos des de la proclamació de l’estat d’alarma per part del govern de l’Estat espanyol, ja veiem la llum al final del túnel: La cuarentena acabarà el proper 21 de juny. A més, s’ha establert que en la fase 3 cada autonomia determini la mobilitat entre províncies. Així doncs, ben aviat les zones que entrin en la fase 3, podran desplaçar-se entre les regions d’una mateixa comunitat autònoma. Ara bé, no podrem anar a una altra comunitat autònoma fins que arribi l’anomenada “nova normalitat”. Una nova normalitat en la que, segons Salvador Illa, ministre de sanitat de l’Estat, serà obligatori utilitzar mascareta i mantenir la distància de seguretat per evitar contagis.

Si, abans de les vacances i per celebrar que s’acaba el confinament, ja comenceu a pensar en fer una escapada, us proposem unes quantes escapades. Rutes per tota Catalunya, des de l’Alt Empordà fins al delta de l’Ebre.

Voleu viatjar pels pobles del Pirineu català? O potser fer una ruta pel Baix Empordà o per Girona? Preferiu anar cap a la Cerdanya? Potser no sabeu tot això…

I si descobriu uns quants secrets del Pallars? Preferiu no allunyar-vos massa de casa? Aquí trobareu excursions a prop de Barcelona i rutes a peu a prop de Barcelona i, fins i tot, uns quants secrets de Montserrat, la muntanya més emblemàtica.

Preferiu conèixer, un per un, alguns pobles catalans?
.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació