Anuncia't al Descobrir

La Sagrada Família ofereix visites gratuïtes a sanitaris i barcelonins

La Sagrada Família obrirà les seves portes el proper 4 de juliol. El procés de reobertura de la gran obra d’Antoni Gaudí, que en els seus 138 anys d’història només havia estat tancada uns dies durant la Guerra Civil, serà progressiu: Els primers que la podran visitar seran els treballadors sanitaris i, després, els barcelonins. El turisme estranger, arribarà després.

Els dos primers caps de setmana de reobertura, el 4 i 5 i 11 i 12 de juliol, hi podran anar, doncs, el personal sanitari. Després s'iniciarà la fase ‘Hora Barcelona’, en què es reservaran determinades hores de visita als residents de la ciutat. Hi podran accedir gratuïtament i amb un aforament més reduït. L’Hora Barcelona començarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol però s’està estudiant la idea de mantenir-la fins al 31 de desembre, totes les tardes dels caps de setmana.
Les entrades per als barcelonins es faran a través del web a partir de dimarts 16 de juny i serà necessari acreditar amb el DNI la residència a la ciutat de Barcelona. Evidentment, la mascareta serà obligatòria i l’aforament es limitarà a 750 persones per torn.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació