Anuncia't al Descobrir

Arriba Sant Cugat a escena!

El cicle torna a unir la cultura i la societat amb una programació 100% santcugatenca

Sant Cugat a Escena pren el relleu a Sant Cugat al Descobert, el programa de les activitats que es fan a la ciutat durant l’estiu i que enguany, a causa de la COVID 19, no s’ha pogut celebrar. Tot i això, amb la voluntat de donar suport als artistes locals que s’han vist afectats per la crisi econòmica derivada de la inactivitat professional, l’Ajuntament ha programat 19 propostes culturals amb la participació de 69 artistes per gaudir-les durant el mes de juliol:

La Pua al Plató (4 concerts)
Nits de clàssica (4 concerts – 2 dobles)
Lectures a la fresca confitades (6 obres breus)
Vespres de Jazz (2 concerts)
Els capitells musicals del claustre (1 visita guiada on line)

Per primera vegada des del confinament el Claustre acollirà espectacles en directe: Nits de clàssica, Lectures a la fresca confitades i Vespres de Jazz amb l’aforament limitat i mantenint les mesures de seguretat establertes.

Les entrades per assistir-hi es poden adquirir on line a través del web, a un preu de 10 €, més despeses de gestió, i tota la recaptació es destinarà a projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes del coronavirus. Tots els espectacles, inclosos La Pua al Plató i Els capitells musicals al claustre, es podran seguir igualment en directe i en obert pel canal You Tube de l’Ajuntament i la plataforma multimèdia Cugat Mèdia.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació